Кевин Костнър се бори за семейството си; дъщерята на Ума Търман с музикален албум и още (Плейлистът на Edna #30)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Късна лятна меланхолия

Актрисата Мая Хоук вече може да се похвали с първи музикален албум. “Blush” съдържа 12 песни в стил фолк рок, а “Generous Heart” е третият сингъл от него. 22-годишната дъщеря на Ума Търман и Итън Хоук е и режисьор на клипа към парчето, разказващо любовна история, която Мая пише като поема още докато е ученичка в гимназията. Щяхме да се учудим, ако актьорският ѝ талант не беше на показ и във видеото.

Между спокойствието и хаоса

Ели Голдинг продължава да поднася силни поп балади, а поредната се казва “Love I’m Given”. Парчето е част от албума на британката “Brightest Blue”, който излезе миналия месец, и разказва за примиряването с грешките и факта, че получаваш онази любов, която си готов да дадеш от себе си. Във видеото я виждаме в два типа кадри – с величествена златиста рокля и бореща се с боксова круша.

Цветовете на лятото

Година след последния си сингъл (припомнете си го тук) Прея готви нов краткосвирещ албум, от който ще е част и „Не сега“. Текстът е неин, а заразителното лятно звучене създава заедно с музикалния продуцент Денис Попстоев. Част от снимките на клипа са направени от самата изпълнителка, а цветното видео се допълва от филтри, които разбираме, че скоро ще бъдат налични и в Instagram за феновете на изпълнителката.

КИНО

Блясък и смърт

Легендарният Еркюл Поаро се завръща на екран тази есен в „Смърт край Нил“. След „Убийство в Ориент Експрес“ от 2017 г. Кенет Брана отново ще влезе в образа на детектива от романите на Агата Кристи, като този път ще режисира друго съзвездие от актьори. Сред пътниците на луксозен круиз ще видим Гал Гадот, Арми Хамър, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Роуз Лесли и др.

За честта на фамилията

Джордж Блеклидж е пенсиониран шериф, който живее в ранчо заедно със съпругата си Маргарет. След смъртта на сина си двамата напускат дома, решени да се погрижат за своя внук, чиято майка се омъжва повторно. Новият ѝ мъж замесва детето в своите престъпни схеми, Маргарет и Джордж поемат риска да се изправят срещу новите си опасни роднини, за да спасят своя внук. Главните роли в трилъра са поверени на Даян Лейн и Кевин Костнър.

Следваща глава

След дълго отлагане „Жената чудо 1984” трябва да излезе на голям екран в началото на октомври. Новият трейлър ни показва повече от отношенията на Даяна Принс със завърналия се Стив Тревър и новия ѝ силен враг – професор Барбара Минерва, която се превръща в Чийта с помощта на магната Макс Лорд. А новината, че Ханс Цимър е композиторът на музиката към филма, е още една причина да нямаме търпение.

ОЩЕ

Какво е да си жена

Периодът е вълнуващ за Кейти Пери – освен всеки момент се очаква да роди първото си дете, тя ще дари света и с дългоочаквания си нов албум “Smile” на 28 август. От него е и песента “What Makes a Woman”, която певицата представи с видео на свое изпълнение на живо. В парчето Пери възпява женствеността, а бременността ѝ носи нов нюанс към посланието.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти