Като на филм: българка избяга от сватбата си с... кума!

Като на филм: българка избяга от сватбата си с... кума!
Снимка: netinfo

Какво кара една булка да избяга от собствената си сватба заедно с кума си и то час, след като се е врекла във вярност на друг? Е, нямаме отговор на този въпрос, но тази реална случка звучи точно като сценарий за много успешен романтичен филм.

Този сценарий се развива в България на пищна сватба край брега на морето в луксозен ресторант с близо 150 човека гости. Бракът е сключен, младоженците са си казали заветното "Да" и купонът започва да тече с пълна сила.

Така дошъл редът на традиционното "кумско хоро", където се усетила липсата на кума, а след това и на самата булка. Първоначално гостите решили, че това е шега, но след няколко телефонни разговора става ясно, че шегата всъщност е за сметка на младоженецът, а булката и кумът вече са се отправили към летището, защото имали билети за полет до Англия.

На всичкото отгоре се оказало, че булката е избягала с парите, които гостите са им подарили за сватбата и с новия ѝ любим - неин състудент от университета, смятат да се устроят на Острова с помощта на сватбените дарове.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката, признал, че e похарчил над 30 хиляди лева за подготовката на сватбата. А само роклята на булката била на стойност 4 хиляди лева.

Родителите на булката беглец категорично отказали да участват в покриването на харчовете. По думите им дъщеря им била пълнолетна и сама вземала решенията за бъдещето си.

Изоставеният вече мъж е завел дело за разтрогване на брака. В хода на процеса той и адвокатът му възнамеряват да предявят претенции за половината от харчовете, като представят фактурите за роклята, обувките, аксесоарите, букета и луксозните покани.

Към тях прибавили документ от православния храм за венчавка на стойност 800 лева и нотариално заверен предбрачен договор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти