„Като две капки вода “ се завръща с нов сезон и неповторими преобразявания по NOVA

Като две капки вода
Снимка: NOVA

Уникалното шоу за преобразявания – „Като две капки вода“, се завръща в ефира на NOVA съвсем скоро.

Предаването, което в продължение на шест издания представи любими актьори, изпълнители и водещи в невиждано до момента амплоа на световни звезди, ще покори феновете с нови висини в преобразяването. Водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще зареждат участници и зрители с хумор и комични ситуации, както само те го могат.

„Седми сезон на „Като две капки вода“ ще покаже за пореден път уникалния талант на участниците и ще даде възможност на някои от тях да разкрият неподозирана страна пред публиката. Освен несравнимо забавление за осемте звезди, шоуто им предлага и възможността да разгърнат своя потенциал и скрит талант“, коментира екипът на култовото шоу.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. Кои ще са те – предстои да разберем.

Като две капки вода
Снимка: NOVA

Победители в шестте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова и Славин Славчев, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал, Златка, Иван Юруков, Константин, Гери Никол и много други любими български звезди.

Следете Facebook страницата  и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти