Как влияят ретроградните планети на нашата карма?

планети
Снимка: iStock

Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре и стават по-субективни. Нейната енергия се проявява по-бавно във външния свят, частично защото човек е склонен да мисли по-задълбочено върху енергиите, които са въвлечени.

Според Мартин Шулман, ретроградните планети са склонни са преминат през бариерата на времето. Човек пренася спомени от минали животи в настоящата си инкарнация. Може да има чувства за сливане на животи, което характеризира опитите на индивида да реши неща, които не е успял да реши в миналото си.

***

За да разберете кои планети са били ретроградни в деня и часа на вашето раждане натиснете ТУК и следвайте инструкциите:

Когато страницата ви се отвори, ще трябва да попълните данните си НА ЛАТИНИЦА. Първо име, Фамилия (не е задължително поле), дали сте жена или мъж, дата на раждане, час на раждане ( хубаво е да знаете точен час и минута, за да бъде всичко максимално точно), страна и град, в който сте родени. Когато попълните всички компоненти, натиснете Continue и в същата страница ще се зареди вашият кратък очерк спрямо данните, които сте въвели. 

Ако искате да разберете в какво движение са били планените в часа на вашето раждане, заредете страницата до почти самия ѝ край. Там ще намерите таблица със заглавието Planetary positions. Тук можете да видите в кой дом, в кой знак и в какво положение се е намирала всяка една планета. 

***

Понякога спомените могат да бъдат толкова живи, че човек дори не ги осъзнава, че са спомени. Според Шулман, „Този човек живее в замъглена фаза на някаква друга времева зона, чийто неустоим магнетизъм изглежда дори още по-важен отколкото неговия настоящ живот.“ Човекът продължава да живее повторно опита, който е свързан с отделната ретроградна планета.

Ретроградността оперира чрез няколко измерения по едно и също време. По този начин човекът може да бъде напред или назад в този си живот докато една част от него все още не присъства изцяло в настоящия му живот.

В добавка с липсата на синхронизация с хронологичното време, което само по себе си е достатъчно да разстрои някои хора, той има преживявания от друго място – една доста уникална ориентация в пространството.

Дефиницията на Шулман за „ретрограден индивид“ се отнася до хора, които имат едно от следните неща: 1) три или повече ретроградни планети в рождената си карта; 2) някоя от личните планети е ретроградна; 3) поне една ретроградна планета в близост до асцендента или медиум цели. Този вид хора понякога имат много трудни и ожесточени битки с части от самите себе си, които са примитивни и с които са имали проблем от самото начало на времето.

Добре е обаче да се знае, че духат и душата са над закона за кармата и всички трудности могат да бъдат разрешени. Също така ретроградността дава възможности за огромен духовен растеж, който досега не се е случвал.

Вижте как планетите влияят на нашата карма ТУК:

Как влияят ретроградните планети на нашата карма?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти