Какво разкриват бенките за нашия характер и съдбата ни

бенка
Снимка: Thinkstock

Хората винаги са търсили скрити знаци, които да им подскажат какво ще е тяхното бъдеще. Едни от най-разпространените вярвания, които подсказват какъв е характерът на човек и какво го очаква, са свързани с бенките. Разположението на бенките по тялото разкрива много неща за вас. Вижте ги:

Бенка на стомаха - Ако имате бенка на стомаха си, означава, че сте миролюбив човек и обичате хармонията в живота. Винаги търсите положителните неща във всяка ситуация и се радвате на живота. Хаосът и напрежението не ви се отразяват никак добре.

Бенка на лявата буза - Ако имате бенка на лявата си буза, то през живота си може да имате недостиг на пари. Но винаги с упоритост ще намирате решение на финансовите си проблеми и някак ще успявате да се справяте. В моментите на финансова несигурност може да се депресирате, но бързо ще успявате да излезете от това състояние.

Бенка на дясната буза - Ако имате бенка на дясната буза, това означава, че вие сте много идеен и жизнен човек. Изпълнен сте с енергия, желание и амбиция да постигнете мечтите си. Винаги си поставяте цели и ги следвате, докато не ги осъществите.

Бенка на челото - Ако имате бенка на челото, това е явен знак от съдбата, че сте роден лидер. С лекота успявате да организирате и ръководите хората. Вие лесно се приспособявате към всякакви ситуации и успявате, независимо от обстоятелствата около вас.

Бенка на ходилото - Ако имате бенка на ходилото, вие вдъхновявате и влияете подсъзнателно на другите хора. Те винаги ви възприемат като пример за подражание и се вдъхновяват от вас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти