Знак за нещо голямо: какво иска да ни каже ангелското число 555

ангел мистично приказно
Снимка: iStock

Когато забелязваш една цифра често е едно, но когато започнеш да забелязваш комбинации от цифри, това вече е нещо различно – например често да поглеждате часовника си, когато е 5:55, или сметката ви от кафенето да се оказва 5,55 лв. Въпреки че някои може да отпишат това като съвпадение, може да има и духовен смисъл зад това да виждате ангелското число 555 навсякъде, разказват от Bustle.

Според нумеролизите е възможно това да бъде например знак, че предстои нещо голямо.

Ако досега не сте знаели, повтарящите се числа като 555, 444 или 333 се наричат ​​ангелски числа. Както Секоя Накмани, духовен треньор и експерт таро, казва пред Bustle: „Числата на ангелите са знаци от вашите духовни помощници като духовни водачи, предци, вселената и, разбира се, ангели. Те се проявяват като повтарящи се числа, като 111, 222 и т.н., или могат също да бъдат поредици от числа, които са важни за вас, като рожден ден или годишнина.“

В нумерологията цифрата 5 е свързана със свободата, независимостта и самодостатъчността. „То идва непосредствено след стабилността на силната основа в номер 4, което показва, че наистина можете да бъдете свободни само след като вече сте били възпрепятствани“, казва пред Bustle Ерин Ривър Сънди, консултант астролог за Birthdate Co.

Тъй като числото 5 е знак за освобождаване от дадена ситуация, ангелското число 555 означава, че на хоризонта е промяна. Според Накмани това сигнализира житейска трансформация, за която е дошло крайно време. Ако продължавате да забелязвате числото 555 навсякъде, вижте в галерията тук всичко, което трябва да знаете:

Какво трябва да знаем за ангелското число 555

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти