Как успях да открия по-доброто си АЗ само за няколко дни

спа басейн лято
Снимка: Istock

Да направя закуска, да заведа децата на градина, да се опитам да си направя прическа, да си сложа малко грим, да препускам на токчета из града, да стигна навреме за онази работна среща, да платя сметките, да напазарувам, да отида до банката, да се чуя с близките си, да направя вечеря, да обърна внимание на всички вкъщи, да почистя…

...и накрая евентуално да си легна и да слушам как мозъкът ми не спира да работи и да мисли какво още не съм свършила и какво не бива да забравям утре.

Ако твоето ежедневие прилича малко или много на описаното по-горе или пък се измори само докато го прочетеш, значи ти е време за почивка! Но не просто за каквато и да е почивка, защото мързелуването пред телевизора определено не се брои за качествен релакс.

спа басейн лято
Снимка: Istock

Нужно ти е пълно откъсване от обичайната среда, почивка на място, което предлага неизчерпаем източник от средства за релакс на тялото и душата.

Представи си синьо небе, жарко слънце и басейн с прохладна вода. Ти лежиш на шезлонга под шарена сянка, пийваш нещо разхлаждащо, гледаш как лястовичките се стрелкат и загребват от сините води, а единствената ти грижа е да се обръщаш, за да хванеш равномерен тен.

севтополис спа
Снимка: sevtopolishotel.com

Представи си просторна, чиста и модерна стая, създадена за романтични преживявания с любим човек. Представи си вана с чаровен изглед към стаята, в която можеш да се потопиш блажено и да релаксираш след вечеря, докато слушаш как навън трополи леко дъжда.

севтополис спа
Снимка: sevtopolishotel.com

Ако пък усещаш, че имаш нужда от още по-голям релакс, можеш да влезеш в чисто нов СПА център и да се насладиш на процедури, специално създадени за всяка твоя болежка, състояние или… желание.

Искам да ви споделя, че това не е мираж! Аз наистина се възползвах и от трите начина за релакс и открих своята ПО-ДОБРА версия!

Не просто си почивах край басейна и се наслаждавах на чистия въздух, а и почувствах вълшебните свойства на минералната вода, която не просто отпуска тялото и духа, а и лекува.

спа басейн лято
Снимка: Istock

Почувствах се като истинска кралица, докато разкривах Тайните на Беренике, благодарение на специалния СПА ритуал, след който кожата ми бе сатенена, а грижите сякаш се изпариха от тялото ми и се чувствах лека като перце.

Най-сетне ще ви разкрия специалното място, което успя да ме откъсне от сивото ежедневие и благодарение на което преоткрих себе си, отпочинах си и се заредих с енергия - хотел Севтополис - Медикал и СПА!

Сгушен сред омайната Долина на розите и на Тракийските царе, хотел Севтополис е бижуто на китния курорт Павел Баня. Там не просто ще избягаш от ежедневието, а ще намериш време за себе си, защото го заслужаваш.

спа басейн лято
Снимка: Istock

Защото е важно не просто да си почиваме, а да се грижим за себе си. Истински. Колкото може по-често. На място с лековита вода, подходящи процедури, изпълнени от професионалисти, чист въздух, красива природа, приятелско отношение и приятна атмосфера.

Важно е не просто да се киснем в някой басейн, а около нас да има хора, които да ни дадат ценни съвети как да подобрим ежедневието си и след като си тръгнем от уикенд бягството.

спа басейн лято
Снимка: Istock

Ако си като мен и работиш по 8-9 часа на ден пред компютър и водиш по-заседнал начин на живот, там е мястото, където не само ще успееш да се отпуснеш, но и ще получиш ценни насоки за здравето си.

Аз например вече знам коя е правилната стойка за мен пред компютъра, колко често трябва да си правя почивки през деня, коя е грешката, заради която ме боли рамото и колко често трябва да ходя на масаж и то не, за да се глезя, а за да се съхраня в добра форма за по-дълго време.

Защото СПА процедурите, масажите и терапиите не са просто прищявка и глезотия, а са начин да се лекуваме, да получим знания за начина, по който работи тялото ни, да усетим какво ни е нужно и да открием по-доброто си Аз.

Не чакай, направи го и ТИ!

севтополис спа
Снимка: sevtopolishotel.com

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти