Прави това всеки ден, за да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти

жена желание
Снимка: iStock

Ако всяка edna от нас има възможност да надникне в бъдещето, вероятно най-често срещаният въпрос ще бъде: "Кога ще открия голямата любов?"

На този въпрос е почти невъзможно да се отговори. Но нека формулираме запитването по малко по-различен начин: "Какво мога да направя, за да открия голямата любов?" Този вариант много повече ни харесва, защото показва, че съдбата ни всъщност е в нашите ръце, че ние сме отговорни за нашето щастие.

Вселената ви изпраща това, което ѝ "сигнализирате", че желаете на подсъзнателно ниво - колкото по-силна е любовта ви към себе си и самоуважението, толкова по-голям е шансът да срещнете точно такива хора. А какво по-хубаво от това, да се съберат две души, които са обединени от желанието да бъдат позитивни и да водят пълноценен и изпълнен с красиви моменти живот?

Е, нека бъдем реалисти. Пътят на любовта е изпълнен с препятствия, но е важно да вървим по него с желание и ясна преценка какво искаме. Затова днес ще ви споделим няколко прости ежедневни ритуала, които ще поддържат настроението ви и ще привлекат любовта и благоденствието в живота ви:

Прави това всеки ден, за да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти

 

 

 

Разберете какво още ви очаква през 2021:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти