Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от ретроградния Меркурий

зодии
Снимка: Unsplash

Ретроградите в астрологията са известни с това, че забавят и разбъркват нещата, но няма планета с по-сериозна репутация в тази област от Меркурий. Като управител на всичко - от логистиката и комуникацията до технологиите и транспорта - тази планета управлява много важни аспекти от ежедневието ни, така че когато се тръгва назад три-четири пъти годишно, това може наистина да обърка обичайния ни ритъм.

Следващият ретрограден Меркурий започва на 9 септември и продължава до 2 октомври и ни призовава да преразгледаме траекторията си и да изясним решенията си.

Тази ретроградност започва в дипломатичния знак Везни, а след две седмици се връща в практичния и ориентиран към рутината знак Дева - така че можем да очакваме междуличностни проблеми, които биха могли да обтегнат отношенията, както и неуредици с времето, които да объркат ежедневните ни графици. Както винаги, периодите на ретрограден Меркурий могат да замъглят мисленето ни и да увеличат вероятността от недоразумения, така че е полезно да бъдете особено внимателни по отношение на ясната комуникация и да проверявате отново подробностите по всички въпроси.

Важно е да не бързаме и да обмисляме всички решения, преди да ги финализираме точно сега - особено като се има предвид, че ретроградният Меркурий ще се сблъска с Юпитер, планетата на растежа и разширяването. Юпитер има силата да увеличава всичко, до което се докосне, така че макар тази връзка да носи много вълнуващи възможности, но може да ни накара да прибързаме, докато Вселената ни моли да ограничим темпото.

Макар че всички вероятно ще усетят последиците по някакъв начин, зодиакалните знаци, които са най-засегнати от ретроградния Меркурий през септември 2022 г., ще се сблъскат с някои по-големи препятствия.

Вижте дали сте сред тях в галерията:

Четирите зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от ретроградния Меркурий

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти