Изненадай своята половинка с послание на кино екрана

Изненадай своята половинка с послание на кино екрана
Снимка: Thinkstock

Свети Валентин несъмнено е един от най-романтичните празници от годината. И макар според статистиката най-популярният подарък да са шоколадовите бонбони, равняващи се на близо 49% и поздравителните картички, любовното послание и изненадата остават най-незабравимият жест.

Именно затова кино веригата “Cinema City” пренася романтиката в киното и кани всички смели дами да покажат любовта си като изненадат партньора с обяснение в любов на големия екран. В седмицата на любовта в периода 10-16 февруари 2014 всеки може да предаде своето любовно послание на кино екран, с което да направи празника незабравим и за двамата.

И тъй като от салоните на киното знаят с колко много задачи трябва да се справят дамите, предлагат да им помогнат като ги улеснят максимално.

Всичко, което трябва да направят нежните половинки е да изберат прожекция и предварително да заявят участие на facebook.com/CinemaCityBulgaria – с няколко бързи стъпки или просто с мейл до marketing@cinemacity.bg. Подаденото от тях видео (high definition - HD) с пожелание за любимия ще бъде конвертирано в подходящ формат от киното напълно безплатно и ще бъде излъчено точно преди началото на избрания филм.

И тъй като за любовта граници няма, инициативата важи за всички кино салони на веригата в страната.

С тази инициатива веригата за кино прожекции ще отпразнува международния ден на любовта, помагайки на влюбените да споделят чувствата си. А защо не дори и да предприемат по-сериозна стъпка? 

Кино брандът има дългогодишни традиции в сплотяването на влюбените, като до момента в киното е имало над 30 обяснения в любов и предложения за брак.

Повече за инициативата, както и за филмите през седмицата на влюбените в "Cinema City" вижте на cinemacity.bg или facebook.com/CinemaCityBulgaria.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти