Секс дискография (I част)

Секс дискография (I част)
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Има песни, които сякаш са създадени, за да бъдат превърнати в саундтрак на вашия специален и незабравим любовен ритуал. Миг, изпълнен с нежни целувки, гальовни ласки, възбуждащи докосвания, ефирно сатенено бельо, бавни танци.

За да разберете кои са мелодиите, които ще съблазнят и разтопят от удоволствие обекта на чувствата ви, не губете време, а прослушайте заедно тези изпитани и неустоими предложения. Да, тази нощ специалитетът е секс, а музиката е подправката.

Touch and Go - Straight to Number One

Преди всяка трепетна и изпепеляваща нощ е необходимо да направите добра загрявка.  Точно този ритъм ще изостри силните ви усещания и ще ви покажете стъпките до върха от десет... право към номер едно.

Buddha bar - Desire

Героите в песента разказват истинска любовна приказка с много секси излъчване и спираща сърцето доза еротичен привкус. Това е история за страст, изгарящи копнежи и себеотдаване, а само от вас двамата зависи какъв ще е нейният екзотичен финал...

Blero – Sexy Moves

Ако сте почитатели на романтиката, нежността и по-умереното темпо, тази мелодия ще увеличи стократно вашия ентусиазъм. Секси движения, небрежни прошепвания в ухото и гальовни ласки. А сега остава само пуснете и песента...

Christina Aguilera – Nasty Naughty Boy

Кристина Агилера неведнъж е доказвала, че отлично умее да провокира фантазиите. Вие също си падате по музикални провокации? Направете ги с това парче, което едновременно звучи ретро и шармантно, но пък развинтва въображението и активизира подсъзнанието до максимум.

Kylie Minogue – Slow

Възбуждащото музикално послание от Кайли би могло да завърши с дълготрайни изключително приятни последици за вас. Модерно звучене, бавно темпо и безумно желание. Да, определено ще ги чувствате дълго време.

Britney Spears – I’m a slave for you

Има няколко причини, заради които тази мелодия ще ви заинтригува. Тя е ритмична, звучи нахално, мръсно и грубо. На нейния фон бихте могли да създадете много спомени, за които ще ви е срам да разказвате, но за които ще се сещате с тайнствена усмивка.

Открихте ли парчето, което да озвучи вашия любовен маратон?

Ако вече имате фаворити, но се нуждаете от още еротично вдъхновение, очаквайте и втората част със секс мелодии на 18 ноември.

А сега се подгответе за зашеметяващо удоволствие...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти