„Изгрев над синия хребет“ - история за любовта с аромат на узрели праскови

„Изгрев над синия хребет“ - история за любовта с аромат на узрели праскови
Снимка: netinfo

На фона на красиви изгреви и аромат на узрели праскови „Изгрев над синия хребет“ е история за любовта, за изборите, пред които всички се изправяме, за подкрепата на приятелите и семейството в трудни моменти.

Това е първият роман на майсторката на романтични истории Денис Хънтър, който излиза на български език. Тя е световнопризната авторка на повече от трийсет бестселъра, носител е на много награди. Романите й „The Convenient Groom“ и „A December Bride“ са филмирани от Hallmark.

В „Изгрев над синия хребет“ читателите ще могат да съпреживеят сладката тръпка на влюбването, да усетят изпепеляващата болка на раздялата и за финал - да почувстват приятното и успокояващо чувство, когато всичко завършва щастливо.

Зоуи Колинс пристига в родното си място – малкото градче Копър Крийк, с приятеля си Кайл и петгодишната си дъщеря за погребението на баба си. Тя няма намерение да остава дълго, още повече че Кайл настоява да продължат турнето с кънтри групата си. Но плановете й се променят, когато с изненада чува завещанието на баба си. На Зоуи е поверено семейното наследство – голямата прасковена градина в подножието на сините планини на Северна Джорджия.

Тя трябва да реши: дали да продължи с групата, турнетата и все по-контролиращия я Кайл, или да остане и да поеме риска със слабата реколта... И с новия управител на градината – нейната стара любов Круз, „който някога бе откраднал сърцето ѝ, а после бе забравил да ѝ го върне“.

Зоуи не е вече онова непокорно и независимо момиче, а сякаш е „сянка на предишното си аз“. Не е уверена в себе си, отчуждена е от семейството и приятелите си заради бягството си от градчето преди няколко години. Но всички я посрещат с отворени обятия и вярват, че точно тя трябва да наследи градината. В това е вярвала и баба й, която единствено я е разбирала и подкрепяла.

Сред красивите изгреви над синия хребет и аромата на узрели праскови и с помощта на старите приятели и на брат си Зоуи все повече възвръща увереността си, че може да се справи с всички предизвикателства и неочаквани препятствия. И най-после да вземе живота си в свои ръце…

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти