Искам да умра, знаейки че съм живяла...

жена лято
Снимка: Istock

Никой не трябва да иска просто да умре в съня си.

Искайте да умрете, докато пишете последната си книга и след това да я публикуват, за да узнаят всички кои са били последните ви думи.

Искайте да умрете, докато четете интересна книга, знаейки, че никога не сте спрели да се учите. Все още вярващи, че има толкова много неща, които не знаете и толкова много истории, които си заслужава да прочетете.

Искайте да умрете, обградени с любими хора, за да гледате лицата им и да знаете, че сте били обичани в този живот.

Искайте да умрете, докато свирите любима песен на китарата, с ясното съзнание, че в този момент душата ви е изпълнена докрай с радостта от музиката.

Искайте да умрете, докато танцувате или рисувате, знаейки че до последно сте изразявали себе си и своите емоции, а чрез изкуството си сте докосвали и други хора.

Искайте да умрете пътувайки, с мисълта, че сте изживели живота си като свободна птица, а не като дърво, пуснало корени само на едно място.

жена природа цветя
Снимка: Istock

Искайте да умрете като достоен учител, предал знанията си и надеждите си на новото поколение, а новото поколение ще го предаде на следващото.

Искайте да умрете едва тогава, когато сте открили човека, за който си заслужава да го направите и знаете, че бихте се жертвали за него, ако се стигне до там.

жена природа цветя
Снимка: Istock

Искайте да умрете, преследвайки мечтите си, с ясното съзнание, че не сте спрели да опитвате да ги постигнете. Без значение колко пъти сте се провалили.

Искайте да умрете, борейки се, за да сте сигурни, че сте имали живот, а не просто съществуване. Знаейки, че макар и за един кратък момент, вие сте направили света по-добро място.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти