Хората с кръвна група А - техния характер и тяхната съдба

кръвна група
Снимка: Istock

Тези хора са внимателни и грижовни. Обичат честността и лоялността, а при тях водеща винаги е емоцията. Залагат на хармонията пред динамиката в ежедневието. Типично за тях е, че понякога са нерешителни и се нуждаят от време, за да обмислят всеки свой ход. Задоволяват се с малкото, а лъскавите материални блага въобще не ги привличат.

При избора на професия сфера, която им дава достатъчно свобода, е подходяща. Могат да бъдат отлични адвокати, лекари или писатели.

Човекът от кръвна група А е предимно интроверт. Най-основната му характеристика е любовта към хармонията, реда и хората. Той е методичен, ясните и точни неща поддържат равновесието му. Има нужда от предварително установени закони, рамки, правила, структури.

Адаптивен е и лесно възприема и усъвършенства детайли и начини на приложение. Обикновено е старателен, внимателен и не обича немарливостта. Мъжът или жената от тип А отлично владеят емоциите си - идеални представители на света на дипломацията. Това не означава, че този човек е лицемер, прикрит или лъжец - просто умее да се съобразява с обстоятелствата.

Той е с вродено чувство за почтеност и морал и често много държи на структурата на обществените отношения. В известен смисъл е традиционалист.

Човекът от кръвна група А има много добра памет. Той помни и класифицира всичко в подробности, затова отлично се реализира като лекар, чиновник, управител, застраховател, адвокат, счетоводител, финансист или икономист.

От тип А стават добри романисти, продуценти, артисти, защото такъв човек знае как да привлече вниманието на публиката. Много обича растенията и може да стане отличен градинар.

Това е човек, на когото можеш да се довериш, защото е верен на приятелството и е патриотичен. Той е спокоен, с чувство за справедливост и лесно се привързва, защото е много чувствителен.

Методичен и грижовен, често е комплексиран и перфекционист.

Поради това, че е срамежлив и лошо мотивиращ се, не става за ръководител. Тъй като има аналитична памет, от него може да излезе добър полицейски следовател, инспектор, библиотекар, отговорник по документацията, фармацевт, химик.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти