Ето кои ще са късметлийските цветове за 2019-та година

жена
Снимка: Thinkstock

Според китайския хороскоп, късметлийските цветове за 2019 – Годината на Земния глиган са: бяло, оранжево, червено, розово, сиво, златно, тъмно морско синьо, както и земните цветове – кафяво и жълто.

Цветовете, които е добре да носите върху себе си като бижу или да поставите в дома си са: ярко червено, морско синьо, бяло и златно.

Има два най-добри начина да се възползвате от силата на цветовете. Първият е да държите в себе си или в дома/офиса/магазина си полускъпоценен камък с дадения цвят. Може да бъде под формата на свещник – по този начин пламъка активира енергията на камъка и я разпръсва из цялото помещение или дом.

Вторият начин е да носите камъка като бижу- чрез допира с вашата кожа, вие ще се свържете с неговата енергия.

Един от най-късметлийските цветове през 2019 е наситеното червено, което символизира огън. Камъкът, който най-добре представлява червения цвят, е корала.

Прасето е дванадесетия знак от китайския зодиак и в себе си включва водния елемент, което прави дълбокото морско синьо подходящ цвят. Препоръчват се камъните Лазурит и Содалит като негови представители.

Според древни вярвания, без значение коя зодия сте, е добре да държите в дома или офиса си статуетка на животното, съответсващо на китайската зодия за сегашната година. По този начин вие се свързвате с енергията му и е възможно това да ви донесе благоденствие, успех и късмет.

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти