Edna na 5: Edna.bg празнува рожден ден и раздава награди!

Edna na 5: Edna.bg празнува рожден ден и раздава награди!
Снимка: netinfo

*Играта приключи на 16.03 - имената на победителите можете да видите ТУК.

Приятели на Edna.bg,

На 8 март любимият ни сайт ще навърши 5 години!

5 години, в които сме неотлъчно до вас - полезни, практични, вдъхновяващи, мотивиращи! Даващи ценни съвети, помагащи и подкрепящи ви в най-прекрасните моменти и в миговете на изпитания.

5 години ние се стараем да вдъхновим всеки един ваш ден, затова в навечерието на най-женския празник и наш рожден ден, сме решили да ви зарадваме с нашата игра "Edna на 5 години" и да дадем възможност на 5 вдъхновяващи жени да спечелят парфюм Chanel No.5:

От 10:30 ч. на 6 март до 23:59 ч. на 15.03.2017 г. (сряда) вие ще имате възможност да ни напишете кратък текст на тема "До моето Аз след 5 години" и да ни го изпратите до редакционната поща edna@netinfocompany.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 5 години"

Споделете ни какво искате да кажете на вашето Аз през 2022 година в едно искрено писмо от сърце и душа... какви съвети и мъдрост бихте желали да му предадете, какво си пожелавате да е постигнало то в този период и от какви емоционални товари мечтаете да се освободи дотогава...

Освен текста, в имейла до редакционната ни поща, трябва да ни напишете трите си имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка. За да участвате в играта, трябва да сте регистриран потребител на Edna.bg, навършил 18 години. Ако все още нямате регистрация, заповядайте ТУК.

По-подробна информация за механизма на играта и Общите условия можете да прочетете ТУК.

По избор на редакторския екип на сайта част от текстовете ще бъдат публикувани в Edna.bg.

Авторите на 5-те най-добри кратки текста по "До моето Аз след 5 години" ще спечелят парфюм парфюм Chanel No.5.

Петте парфюма Chanel No.5 са осигурени с любезното съдействие на нашите партньори от Grabells.bg - онлайн магазин за висококачествени и оригинални продукти от света на модата, парфюмерията и козметиката, технологиите и забавленията, дома и градината. Grabells.bg е официалното представителство на Grabells UK в България.

Петимата победители ще бъдат определени от редакторския екип на Edna.bg и ще бъдат обявени на 16.03.2017 г. (четвъртък) в сайта.

Очакваме да се развихрите, да ни покажете най-доброто от себе си и да най-вече да бъдете самите вие - неповторими, разкошни и невероятни!

Пожелаваме ви късмет и успех!

>>> Към играта >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти