ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA НА 5 ГОДИНИ"

ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA НА 5 ГОДИНИ"
Снимка:

Продължителност на играта “Edna на 5 години”:

Периодът на играта е от 10:00 ч. на 06.03.2017 г. до 23:59 ч. на 15.03.2017 г. Печелившите в играта се избират от редакторския екип на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 16.03.2017 г.

Обявяват се на 16.03.2017 г. (четвъртък) след 14:00 часа чрез статия в Edna.bg, както и на официалната „Фейсбук“ страница на Edna.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях* в рамките на три работни дни чрез електронно писмо на посочения от тяхна страна имейл адрес.

Кой може да се включи в играта „Edna на 5 години“?

В играта имат право да участват всички регистрирани потребители на Edna.bg, навършили 18 години. Ако все още нямате регистрация, заповядайте ТУК.

Как мога да се включа в играта “Edna на 5 години”?

До страницата с играта можете да стигнете чрез:

• Статията с анонса на играта (можете да я прочете ТУК).

• Чрез реклама, която ще виждате в сайта Edna.bg по време на периода на играта.

Какъв е механизмът на играта “Edna на 5 години”?

В рамките на следващите 9 дни (от 6-ми до 15-ти март) вие ще имате възможност да ни напишете кратък текст на тема "До моето Аз след 5 години"и да ни го изпратите до редакционната поща edna@netinfocompany.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 5 години".

Текстът за участие трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде по темата "До моето Аз след 5 години", да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 300 думи (до 1 страница в Word документ), да бъде искрен и вдъхновяващ.

Освен текста, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg трябва да ни напишете трите си имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

С участието си в играта всички участници потвърждават, че са съгласни с Общите условия на играта "Edna на 5 години".

Критерии за оценяване на участниците в играта “Edna на 5 години”?

Екипът на Edna.bg ще оценява креативността, качеството, припокриване със зададената тема, вложеното старание.

По избор на редакторския екип на сайта част от текстовете ще бъдат публикувани в Edna.bg.

Каква е наградата в играта “Edna на 5 години”?

Всеки един от петимата победители в играта “Edna на 5 години“ ще спечели 1 брой парфюм Chanel No.5 (50 ml).

В подбора на участниците, които се борят за наградите, участват всички потребители, изпълнили коректно условията на играта в посочения в Общите условия срок. Петимата участници, които ще спечелят парфюм Chanel No.5, ще бъдат определени от редакторския екип на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 16.03.2017 г. (четвъртък).

Организаторът ще се свърже с петимата победители в рамките на три работни дни след обявяването им в сайта Edna.bg, за да им даде повече подробности за получаването на тяхната награда.

Организаторът си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти