Момичета, пуснете ги на свобода: Днес е Световният ден без сутиен!

13 октомври е обявен за Световен ден без сутиен. Целта е да се привлече общественото внимание към проблемите на жените, болни от рак на гърдата.

Целият месец октомври е посветен на борбата с тази коварна болест и повишаване на информираността. Идеята е не само подкрепата в борбата с рака на гърдата, но и възможността за "освобождаване” от сковаващите традиции в женското облекло.

10 храни, които намаляват опасността от рак на гърдата

На този ден дамите трябва да захвърлят сутиените си и да излязат навън спокойно без тях. По този забавен начин жените ще покажат, че са запознати с тежкото заболяване, както и с неговото лечение.

От години лекарите се борят с този изключително сериозен здравен проблем, а учените търсят начин да намерят постоянен лек за него. Въпреки наистина добрите постижения и успехи относно заличаването на рака, проблемът продължава да е налице и да вълнува всяка жена.

Не причинявайте това на гърдите си

Именно ракът на млечната жлеза е на първо място по честота при жените и представлява 26.4% от всички злокачествени заболявания при тях, сочат данните на Националния раков регистър от последното проучване през 2012г. Най-сигурният начин за превенция на болестта са честите прегледи от специалисти. За щастие медицината е напреднала в борбата с нея и ако се открият навреме признаци за наличието й, може да се излекува напълно.

Предимствата на малките гърди

Още за гърдите:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти