Черното закриля, червеното дава кураж: мистичната сила на цветовете

червено жена
Снимка: iStock

Според традицията булката е в бяло. Вдовицата носи черно. Представяме си фаталната жена с провокативна червена рокля. Тези визуални послания не са просто продукт на обществените представи, а нещо много повече.

В цветовете е скрит мощен енергиен поток. Ако се научим да го насочваме правилно, можем да привлечем благоденствието и късмета в живота си с минимални усилия. Ето какво трябва да знаем:

БЯЛО - мир и баланс

рокли
Снимка: iStock

Носете бяла пижама, почиствайте дома си с бели кърпи, украсете с бели цветя в бяла ваза. Този малък ритуал ще прочисти тялото и ума ви. 

ЧЕРНО - защита

рокли
Снимка: iStock

Според мнозина черното е символ на смъртта, но истината е, че то може да се превърне с щит срещу лошите енергийни влияния, ако го използваш правилно. Носи черно палто и очила с черни стъкла - те ще те пазят от зли очи. Закачи черни завеси в дома си, те не пропускат негативна енергия. 

ЧЕРВЕНО - страст, смелост, амбиция

рокли
Снимка: iStock

Подари си червени маратонки, с които да спортуваш. Избери червени аксесоари за важна среща и впечатли обекта на твоето желание с червени обувки на висок ток. Този цвят ще те подтикне да следваш сърцето си и да се довериш на интуицията си.

Вижте всички цветове в нашата галерия: 

Как да използваме мистичната сила на цветовете в ежедневието

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти