Българките сме на 9-о място по сексапил в света

Българките сме на 9-о място по сексапил в света
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Дейвид Бекъм сякаш е на абонамент към всички възможни класации за сексапилни и стилни мъже.

В поредната такава съпругът на Виктория отново заема челното място, заедно с други симпатични мъже като главния актьор във филма „50 нюанса сиво“ Джейми Дорнан и певеца Зейн Малик.

Според класация на един от най-големите сайтове за запознанства и пътешествия Miss Travel обаче, сексапилът на мъжете се дели по националности.

На първо място са ирландци, следвани плътно от австралийци, бронзовият медал е за Пакистан (учудвате ли се?), след това се нареждат американци, англичани, шотландци, италианци, нигерийци, датчани и испанци.

По-интересното обаче е, че в същата класация, но за жени, присъстваме и ние – българките! Е, да, на 9-о място, но все пак сме сред най-харесваните дами в света!

Пред нас се нареждат (от 1-о до 8-о място) – арменки, дами от Барбадос, американки, колумбийки, англичанки, австралийки, бразилки, филипинки, ние и след нас на 10-о място са ливанките.

Ако се чудите от къде идва първото място за арменките, то е защото 44 000 анкетирани мъже са посочили Ким Кардашиян за най-сексапилна дама в наши дни. Англичанките пък са представени от модела Роуз Хънтингтън Уайтли.

Риана е горда представителка на красотата на Барбадос, а София Вергара на колумбийките.

Българките са си заслужили почетното 9-о място със самото си присъствие в сайта и одобрението и рейтинг, които получават там от другите потребители.

Според представители на сайта все по-често погледите и на двата пола са привлечени от по-екзотичното и нестандартно излъчване.

Когато става дума за красота обаче, всеки има свое мнение, вкус и разбиране, така че всякакви подобни класации са строго субективни и трябва да се приемат по-скоро с усмивка, колкото на сериозно.

Повече по темата:

Най-сексапилните вегетарианци
С кого биха съгрешили дамите
Коя е най-секси по бански
Коя е най-сексапилната жена

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти