Август, моя голяма любов

жена лято
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Август е последното намигване на лятото, защото през септември нищо не е същото. Осмият месец в календара винаги носи едно специфично обещание за приключения, солени целувки, жарко слънце и нови спомени, които да ни топлят през студените месеци.

Август е пясък по кожата, лимонът след текилата, красивият изгрев над вълните, ноктите, лакирани в розово, мидите в ресторантите и опияняването от любов.

лято жена
Снимка: Thinkstock

Август е красива константа. Той винаги идва, при нас е всяка година, макар и за броени дни. Август е протегната ръка, хванеш ли ще те заведе на неподозирани места.

Нека този август бъдем по-смели и по-усмихнати. Изстискайте лятото до последна капка, стойте повече на слънце, яжте праскови и диня, тичайте и не се страхувайте, че ще ожулите коленете си, защото лятото отливат бързо, а август още по-бързо.

лято книга плаж жена
Снимка: Istock

Както милиони мъже могат да кажат на една жена, че е красива, а тя ще го чуе истински само от устните на мъжа, който обича, така и всички останали месеци ще ви ласкаят с какво ли не, но само август може да ви предложи истинско приключение, което няма да забравите.

Здравей, Август, и моля те, бъди незабравим!

Какво да очаква всяка зодия в любовта това лято

Прочетете какво ви очаква през август:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти