7-те чудеса на живота ми: чудесата в живота ми са тези неща, които ми дават любов и радост, които ме карат да се усмихвам

7-те чудеса на живота ми: чудесата в живота ми са тези неща, които ми дават любов и радост, които ме карат да се усмихвам
Снимка: iStock

Този текст е на Edna от победителките в играта "7-те чудеса на Edna":

Чудесата в живота ми са тези неща, които ми дават любов и радост, които ме карат да се усмихвам.

Най-хубавото чудо в живота ми е моето дете. Още от първия миг, в който се появи, изпълни сърцето и душата ми с безкрайна обич и нежност. Чудо са първите ѝ крачки, думи, успехи. Чудо е всяка нейна стъпка, всеки ден, в който растеше и се променяше. Чудо беше малкото човече, което прегръщах в родилния дом и прекрасният човек, в който се превърна.

Чудо е моят добър и умен котарак, който намерихме изгубен под балкона ни - тъжно да мяука една нощ. Прибрахме го, за да го спасим. Беше толкова малък, че се побираше в шепата ми, а сега не се събира в ръцете ми, посреща ме на вратата, лежи в краката ми и когато го гушкам, ми минава главоболието и лошото настроение.

Чудо са приятелите ми, които освен във весели мигове, когато се забавляваме, са до мен и в тежки минути, когато ми е трудно и имам нужда от тяхната подкрепа и добра дума.

Чудо са хората, които танцуваме – зареждат с много енергия и настроение и ни обединяват в едно общо.

Чудо са носиите от различните региони на България, коя от коя по-красиви и пъстри, отразили българската широта и душевност.

Чудо е мистерията на българските гласове – уникални и неповторими, като никъде по света.

Чудо е природата, която връща хармонията в нас.            

Автор: Елена Тодорова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти