Edna празнува 7-ми рожден ден: играй и спечели еликсир за красота с новата игра "7-те чудеса на Edna"

Edna празнува 7-ми рожден ден: играй и спечели еликсир за красота с новата игра "7-те чудеса на Edna"
Снимка: Thinkstock

!!! Играта приключи в 23:59 ч. на 14 март. Победителите можете да видите ТУК.

Вече 7 години Edna.bg расте, развива се и се облагородява в стремежа си да бъде прекрасна за жените в България.

Edna.bg е полезна, практична, модерна, интересува се от астрология, козметика и диети, вярва в истинската любов и ежедневно търси вдъхновение в красотата на света.

Затова днес, в навечерието на 7-мия й рожден ден, тя иска да разбере повече за нейните читателки и да ги предизвика чрез новата си игра „7-те чудеса на Edna”. Виж повече за играта ТУК.

И, разбира се, да ги изненада със 7 разкошни награди - 7 броя от Regulatpro Hyaluron еликсир за стегната кожа, здрава коса и нокти.

f
Снимка: Thinkstock

Ето и какво трябва да направиш?

Напиши ни кратък разказ на тема „7-те чудесa на живота ми“ (максумум до 250 думи) и го изпрати на редакционната ни поща edna@netinfo.bgНе пропускай да добавиш трите си имена, телефон и имейл адрес. 

Чудесата могат да бъдат свързани с хора, преживявания, щастливи случки от ежедневието, пътешествия и всичко друго прекрасно, което е променило живота им в положителна посока.

Естествено, ние ще дадем пример с нашите 7 чудеса, 7-те чудеса на Edna:

Първото чудо на екипа на Edna.bg са пътищата на съдбата, които се преплетоха по този невероятен начин, че да съберат на едно място 4 жени, които макар да са толкова различни, сформират отдаден и сплотен колегиален отбор, който е способен да преобърне света! И преносно, и буквално.

Второто чудо е умението да се радваме и ценим успехите една на друга. Сред нас четирите няма завист, злоба, състезание. Съпреживяваме заедно всичко, и щастието, и изпитанията на живота.

Третото ни чудо е работата, която имаме - ние я вършим с голямо удоволствие, затова и не усещаме дните си като работни, а като прекрасните моменти, в които можеш да се видиш и общуваш с колежките си, които са твои верни приятелки.

Четвъртото ни чудо е пътуването. Всяка от нас обожава пътешествията и в атмосферата на офиса честичко могат да бъдат чути планове и разговори за самолетни билети или запазване на апартамент в китно италианско селце...

Петото чудо на Edna са външните й автори – специалистите и известните личности, с които работим чудесно вече 7 години и не спираме да се предизвикваме взаимно.

Шестото чудо са грешките, които сме допускали през годините и благодарение на които сме се усъвършенствали и сме придобили опит и нови умения.

И седмото, най-важното чудо на Edna, са нейните разкошни читатели! Обожаваме аудиторията си, благодарим всеки ден на Вселената за това, че ни е дарила с най-страхотната публика, с най-прекрасните жени, които следят с интерес и нетърпение материалите, които подготвяме с любов за тях.

Имаш право да се включиш в играта от днес, 7 март, до 14 март, четвъртък.

Към играта

f
Снимка: Thinkstock

Седем късметлии ще спечелят по 1 брой от Regulatpro Hyaluron еликсир за подмладяване - красива кожа, здрава коса, блестящи нокти (20 флакона по 20 мл)Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 15 март (петък) и обявени чрез статия, тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.

f
Снимка: Regulatpro Hyaluron

A 7-те наградени кратки разкази ще бъдат публикувани в сайта след края на играта с имената на техните автори.

Нямаме търпение да ни изпратиш твоя! Очакваме те и ти пожелаваме успех и късмет!

Към играта

f
Снимка: Thinkstock

Към играта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти