Специално

Актьори с опашки и лапи: 5 забавни и поучителни филма за животни

f
Снимка: imdb

Киното нямаше да е това, което е, без участието на един определен вид актьори в него. На тях не им се налага да научават сложен текст и да ги гримират и фризират, нито пък ги канят често по филмовите премиери (малко несправедливо, всъщност). Те просто са такива, каквито са и точно заради това ги обичаме. 

От ловките котки, до преданите кучета и работливите коне - киноизкуството е осеяно с животни актьори, които са достойни за възхищение. Ако обичате животните и киното, то богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON е най-доброто място за вас. Там можете да откриете пресечната точка между тези ваши две страсти.

r
Снимка: iStock

Днес ще ви представим пет филма, в които главните образи са поверени именно на животни. Всеки от тях можете да откриете във видеотеката.

Тези ленти са идеалното филмово преживяване за цялото семейство и могат да научат децата ви на някои важни морални уроци, освен на любов и уважение към животните. Само трябва да влезете в специалната видеотека на EON и да изберете някое от заглавията. 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Тази филмова среща с животинския свят може да се случи по най-удобния за вас начин - от комфорта на собствения ви дом и без да се съобразявате с програмата на телевизията. 

Вижте в галерията ни кои са филмите за животни, които можете да откриете в ТВ платформата на EON.

5 забавни и поучителни филма за животни

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти