Близо 30 години по-късно: Какво се случва днес със звездата от сериала "Али Макбийл"

али макбийл
Снимка: IMDb

"Али Макбийл" се превърна във феномен на поп културата след дебюта си през 1997 г. Правната комедийна драма, която проследи битките в съдебната зала, офиса и личните драми на група адвокати в Бостън, имаше незабравими герои, които я направиха хит сред зрителите, включително в България.

"Али Макбийл" стана толкова популярен, че предизвика разгорещени дебати на тема модерен феминизъм. Създаденият от Дейвид Е. Кели сериал (който след това продължи със създаването на хитове като "Boston Public" и "Big Little Lies") спечели два Златни глобуса и Еми за петте си сезона.

Безспорно сърцето на сериала обаче беше главната героиня, изиграна от чаровната Калиста Флокхарт. Али Макбийлс е водена от любовта млада адвокатка, която се присъединява към адвокатска кантора в Бостън, след като е напуснала предишната си фирма поради сексуален тормоз от страна на нейния шеф.

Можете ли да повярвате, че звездата на сериала Калиста Флокхарт днес е на 59 години. Можем да кажем обаче, че те изобщо не ѝ личат. 

Флокхарт, която спечели награда "Златен глобус" за превъплъщението си в Али Макбийл, продължи кариерата си след хитовия сериал с участие в драмата "Братя и сестри", която последва с участие в "Супермомиче".

През 2000 г. тя се появява в пиесата на Ева Енслър „Монолози на вагината“ и се присъединява към драматурга по време на пътуване до Кения, за да протестира срещу насилието срещу жени, особено гениталното осакатяване на жени.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт от началото на любовта си до днес

Калиста странеше от светлината на прожекторите както в професионален, така и в личен план, откакто „Али Макбийл“ приключи, въпреки че през 2022 г. беше обявено, че тя ще се завърне в телевизията, за да изиграе Лий Радзивил във втория сезон на антологичния сериал на Райън Мърфи „Вражда“, който проследява сблъсъка на писателя Труман Капоти с членове на висшето общество в Ню Йорк заради откъси от недовършения му роман "Отговорени молитви".

Флокхарт отказва ролята на Сюзън Майер в "Отчаяни съпруги" (която по-късно отива при Тери Хатчър) и се омъжва за холивудската звезда Харисън Форд през 2010 г.

Калиста и Харисън са се запознали години преди това на наградите "Златен глобус" през 2002 г.  Преди това той се възхищава на нейното изпълнение в „Али Макбийл“, докато тя го помни като Али Фокс в „Брегът на комарите“.

Моментите на Калиста Флокхарт с малкото ѝ момче Лиам

Двамата заедно са родители на сина, който Калиста осиновява през 2001 г. - още преди да се запознае с 22 години по-големия от нея Форд. След сватбата им през 2010 г. актьорът официално става негов осиновител.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти