Хелън Мирън в легло с Харисън Форд: „Само ако не бях омъжена…“

колаж Хелън Мирън Харисън Форд
Снимка: Getty

На Хелън Мирън ѝ се налага да запази хладнокръвие, докато снима сцени в спалнята с колегата си Харисън Форд.

Двете звезди си партнират в уестърн сериала “1923“ на Paramount+ – предистория на телевизионната поредица, „Йелоустоун“. Мирън и Форд са екранни съпруг и съпруга – Джейкъб и Кара Дътън, а по време на скорошно събитие 77-годишната актриса си спомни заснемането на сцена, в която героите им са заедно в леглото.

„Трябваше да бъда в леглото с него, разбирате. Облечена съм до тук“, споделя тя, като посочва шията си.

„Но лежа и си мисля: „В леглото съм с Харисън Форд“. Бях толкова развълнувана, че не мога да ви опиша. Трябваше да се преструвам, че всичко е наред. Не му казвайте. Обещайте ми.“

Носителката на „Оскар“ хвали още Харисън, с когото за първи път работи по филма от 1986 г. „Брегът на комарите“, за милото му отношение на снимачната площадка.

Общите моменти на Хелън Мирън и Харисън Форд

„Той е невероятен. Наистина“, признава Мирън. „Винаги е имал статус на голяма, огромна филмова звезда, и в същото време е някой, който не обича светлината на прожекторите. Той притежава това вътрешно качество у себе си.“

„Той е постигнал етап, в който е лесен за съвместна работа“, добавя тя. „Това е изключително щедро и невероятно професионално. Изобщо не е разглезена филмова звезда. Искрено го обичам. Ако не бях женена…“, смее се актрисата.

80-годишният Харисън Форд показа, че чувствата са взаимни, появявайки се в The Late Show със Стивън Колбърт още през февруари. Пред водещия той призна, че Мирън е била „голяма причина“ да се съгласи за участие в шоуто на Paramount Network.

След като 58-годишният Колбер извади снимка от снимачната площадка на двамата актьори, Форд си спомни за времето, когато е играл заедно с Мирън в „Брегът на комарите“.

„Секси и все още секси“, възхити се водещият на вечерното шоу, докато актьорът, ухилен, отговори: „Тя все още е секси“. Коментарите им бяха посрещнати с бурни възгласи от публиката в студиото.

След това Колбер попита Форд дали „някога се е целувал“ с Мирън. „Питам, защото аз съм“, отбеляза водещият за целувката, която получи от актрисата в епизод от предаването си през 2016 г. „Първият път, когато тя дойде тук, първият път, когато я срещнах, тя влезе и ми лепна мокра целувка. Направо ме хвана за главата. Бях парализиран за около пет минути“, разказва Колбер.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти