„Моята прекрасна съпруга направи живота ми възможен“: Харисън Форд и Калиста Флокхарт се появиха ръка за ръка в Кан

Харисън Форд присъства на премиерата на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ в Кан заедно със съпругата си Калиста Флокхарт.

Актьорската двойка, която започна връзката си през 2002 г., се появи с координирани визии в черно. Докато 80-годишният Форд носеше костюм, съчетан с риза и папийонка, 58-годишната Флокхарт беше избрала рокля с презрамки и полупрозрачна долна част от тюл.

Вижте техни снимки в галерията тук:

Харисън Форд и Калиста Флокхарт очароваха Кан

Черният цвят преобладаваше и сред актьорския екип на филма, включително Фийби Уолър-Бридж, която се появи с изискана рокля Schiaparelli. Вижте тук още кадри от събитието:

Вълнения от премиерата на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ в Кан

В четвъртък преди премиерата актьорът получи почетна Златна палма, най-високото отличие на Филмовия фестивал в Кан, за постиженията си в киноиндустрията. Той беше забелязан със сълзи на очите след монтаж с моменти от кариерата му, съобщава People.

„Моята прекрасна съпруга направи живота ми възможен, подкрепяйки моите страсти и мечти - и съм благодарен“, каза Форд за Флокхарт, говорейки пред публиката точно преди премиерата на филма. „И знаеш, аз също те обичам. Ти даде цел и смисъл на живота ми и аз съм благодарен за това, толкова съм благодарен.“

Звездата, която в „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ влиза за пети и последен път в ролята на легендарния археолог, се запознава с трикратно номинираната за „Еми“ актриса през 2002 г. По това време актьорът все още е женен за втората си съпруга Мелиса Матисън, която подава молба за развод през 2001 г.

Форд и Флокхарт се женят в Ню Мексико през 2010 г., където по това време той снима филма „Каубои и извънземни“. От тогава двойката рядко се появява под светлините на прожекторите. Най-скорошната им поява беше през декември 2022 г. за лосанджелиската премиера на сериала „1923“, в който актьорът си партнира с Хелън Мирън, а преди това Форд и Флокхарт бяха забелязани заедно по червения килим през 2018 г.

Общите моменти на Хелън Мирън и Харисън Форд

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти