14 години българите планират времето си със Sinoptik.bg

Sinoptik
Снимка: Sinoptik.bg

Сайтът Sinoptik.bg, част от портфолиото на медийната и технологична компания Нет Инфо, празнува своя 14-и рожден ден. Платформата, която стартира през 2008 г., е една от първите по рода си в у нас и бързо се превръща в предпочитан източник на информация за времето в България и по света.

При създаването си сайтът предлага покритие от 1000 населени места, а днес аудиторията може да се информира за времето в над 80 000 локации от цял свят. През годините функциите на Sinoptik.bg стават все повече и през 2014 г. e създадено мобилното приложение, за да предлага максимален комфорт и бърз достъп до прогнозата за времето. Апликацията може да бъде свалена безплатно от Google Play, App Store и AppGallery.

Сред ключовите функции на Sinoptik.bg попадат моментната прогноза, прогноза за следващите 24 часа, пет и десет дни, както и допълнителна полезна информация, свързана с времето. Добавена стойност на платформата дава и възможността потребителите да изпращат свои авторски снимки, които могат да бъдат публикувани в секцията „Снимка на деня“.

Развитието на Sinoptik.bg следва логиката на развитието на потребностите на аудиторията и съвсем скоро ще предложи по-подробна прогноза и нови функционалности, които да отговорят на високите очаквания и ритъм на живот на потребителите.

За Sinoptik.bg

Sinoptik.bg предлага подробна прогноза за времето за повече от 80 хиляди локации както на местно, така и на международно ниво. Sinoptik.bg е един от първите сайтове за времето в България и е признат от потребителите като доверена и предпочитана ежедневна дестинация. Платформата отбелязва над 1,2 милиона реални потребители месечно според данните на Gemius Bulgaria за месец април 2022 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти