10 неща, които стават по-добри с възрастта

жена среща вино
Снимка: iStock

Новото уж е винаги по-добро и винаги на мода, но също така е вярно, че има много неща, които стават по-добри с възрастта. Вземете например виното - колко пъти сме чували сравнението като клише, нали?

Има и много други неща, които се подобряват с течение на времето и това не важи само за храни или предмети. Всъщност много личностни черти и дори емоционални реакции също се влияят положително от възрастта. Любопитни ли сте да разберете кои?

Това просто да пуснеш нещата да си отидат

Колкото повече остаряваме, толкова по-лесно става да се освободим от лошите настроения и недоволството. Възрастта може да ни научи да сме по-спокойни, да прощаваме и да забравяме.

Положителното възприятие за външния вид

Истината е, че когато станете на определена възраст, не ви пука особено дали тялото ви изглежда като на фитнес моделите в Instagram. Всъщност, вероятно ще се почувствате по-добре в кожата си, когато остареете.

Вашият сексуален живот 

Вярвате или не, въпреки предизвикателствата, които възрастта може да доведе, сексът всъщност може да стане по-добър. Проучване, публикувано в Journal of Sexual Medicine, установява, че шведските мъже и жени над 70 години всъщност правят повече секс от младежите!

Продължете да четете в галерията, за да разберете кои са всички неща, които стават по-добри с годините:

10 неща, които стават по-добри с възрастта

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти