Създадено за

Изящна прическа с подходящите продукти за коса

Изящна прическа с подходящите продукти за коса
Снимка: iStock/Getty images

Съгласни ли сте с твърдението, че стилизирането на косата е умение, което не се отдава на всеки? Някои ще кажат, че това се дължи най-вече на факта, че достигането и оформянето на всеки важен сантиметър от прическата е почти невъзможно за сам човек. 

Ние твърдим обратното - когато косата е подготвена по правилния начин, тогава прическата се получава почти от само себе си.

Ако има нещо, за което можем да бъдем истински благодарни на съвременната козметична индустрия, то е наличието на все повече продукти, които могат да се конкурират по качество и представяне с професионалните. Това означава, че можете да постигнете великолепна визия с лекота, при това без да правите компромис със здравето на косата си.

Снимка: iStock/Getty images

Даваме ви дума, че ще посрещнете наближаващите празници с добре стилизирана фризура, независимо дали сте родени с разкошни къдрици, мека чуплива коса или лъскави прави кичури. С избора на правилните продукти за коса ще можете да влезете в ролята на свой личен коафьор.

Защо се доверяваме на продуктите за коса на Taft?

Защото с годините брандът доказа, че работи с ясната визия да накара жените да вървят с гордо вдигната глава. 

Снимка: iStock/Getty images

Вечно усъвършенстваните продуктови линии улесняват ежедневната грижа за коса и дават възможност за експериментиране с различни текстури и ефекти, подходящи за определени нужди на косъма.

Превърнете всеки кичур в произведение на изкуството с помощта на четири конкретни продукта от Taft. Те насочват действието си към най-съществената част от поддръжката на една прическа - оформяне на къдрици, топлинна защита и създаване на обем.

Taft Curl Balm за всички немирни къдрици

Снимка: Taft Cashmere

Балсамът за оформяне на къдрици осигурява дълготрайна фиксация и безупречен вид на косата в продължение на 24 часа. Тествано и доказано от къдрокосите сред нас. 

Стилизиращият балсам на Taft кара къдриците да изглеждат ефирни и пълни с живот, благодарение на своята лека формула, която не утежнява и не слепва излишно косата. 

Съставките в балсама, отговорни за великолепното му действие, са глицерин и пантенол, които хидратират косата и я поддържат мека и еластична.

Оставете къдриците си да изразят своята индивидуалност по възможно най-шеметен начин.

Taft Volume Blow-Dry Spray за спиращ дъха обем

Снимка: Taft Cashmere

Сушенето със сешоар никога не е било по-ефективно от гледна точка на създаването на обем. След впръскване на спрея косата не изглежда тежка и слепната. Напротив, остава лека и повдигната в продължение на цяло денонощие.

Продуктът е създаден с идеята да даде обем на косата, без да я лишава от естествения ѝ вид. Тя остава мека и подвижна, пълна с живот и разкош.

Ако искате да запазите безупречния вид на прическата си през целия ден, Taft Volume Blow-Dry Spray ще се погрижи за блестящата ви визия. 

Taft Volume Powder за мигновен и максимален обем

Снимка: Taft Cashmere

Ако не ви се преминава през целия процес за постигане на обем - впръскване на спрей и старателно изсушаване със сешоар, то пудрата за обем на Taft е вашето решение. 

Продуктът се нанася на суха коса и мигновено повдига прическата от корените, структурирайки всеки отделен кичур. 

Същевременно не утежнява и слепва  косата, а я оставя ефирна и мека. 

Едно от най-характерните качества на пудрата за обем е, че предпазва косата от влага и силен вятър, както и от вредното влияние на UV лъчите, благодарение на своята 3 Weather формула. 

Защитете косата си по време на сушене и стилизиране с Taft Heat Protection Spray

Снимка: Taft Cashmere

Добре е продуктите, предпазващи косата от горещина, да присъстват във вашата ежедневна рутина. И не го казваме под влияние на някакви моментни козметични трендове, а защото е медицински доказано, че протекторите защитават косата от тежки увреждания.

Спреят за топлинна защита на Taft е с висока температурна поносимост до 230 градуса. Това го прави великолепен продукт, предпазващ косата от уредите за стилизиране. 

Друго негово незаменимо качество е успешното предотвратяване на наелектризиране на косата до цели 72 часа. 

Снимка: iStock/Getty images

Продуктите на Taft са не просто са стилизанти - те са грижа, емоция и начин на самоизразяване. Създадени са с мисъл за жената, която иска сама да поеме контрол над косата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти