Вържи очите ми, докато го правим…

Вържи очите ми, докато го правим…
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Той бил зодия стрелец, тя – близнаци. Имали връзка от близо 3 години.

Изненадващо и за двамата – никой не подозирал, че ще се задържат толкова дълго.

Във взаимоотношенията им царувал, както обичали да го наричат - „хармоничен хаос“, а най-хубавата част от любовта им била сексът.

Див, необуздан, страстен и винаги включващ нещо неочаквано.

Възбуждали и предизвиквали до краен предел всяко едно от 5-те си секс сетиваДопирът, вкусът, мирисът, слухът, зрението.

„Спонтанно веднъж завърза очите ми… с тъмния шал. Това беше едно от най-хубавите ми интимни преживявания…“, сподели ми след време тя. А знаех, че е жена с богат сексуален опит.

Узнах и за още няколко жени в обкръжението ми, които са я практикували… Тази толкова лесноосъществима, а в същото време вълнуваща секс идея.

Да дадеш на партньора си правото да контролира твоите възприятия, ограничавайки възможността да визуализираш, но подсилвайки усещанията на чувствените докосвания на кожата, уханието на тялото му, специфичния му еротичен шепот.

Досущ като в сцена от филм за възрастни, да сложиш превръзка върху очите си може би е едно от най-сексуалните предизвикателства на любовната игра.

И както той може да я постави на теб, така ролите в този интимен шедьовър могат бъдат разменени и следващия път ти да затегнеш възела, за да си сигурна, че няма да може да вижда, а само да се наслаждава на онова, което ще му причиниш.

Този от вас, чието зрение е временно ограничено в името на сладостта, има право единствено да се отпусне и да изостри останалите си сетива, за да може да осъзнае с тях всяка една физическа и ментална емоция. Разбира се, дотам, докъдето това носи удоволствие и на двама ви.

Самата мисъл да се доверите на любимия си, „затваряйки широко“ очите си, давайки му пълната свобода върху тялото си, с ясното съзнание, че можете да му гласувате вярата си, че сте в добри ръце, е достатъчно възбуждаща и вълнуваща, за да се вдъхновите и да практикувате връзването с тъмна непрозрачна лента или нежна феерична дантела редовно.

Затова просто опитайте, без значение от зодиакалния ви знак, без значение дали си падате по по-нежен или по-страстен секс. Завържете очите си, докато го правите, и пред вас, макар и да не го виждате, ще се открие един съвсем нов свят на удоволствието.

Вижте още:

Дъждовни дни – перфектен секс

Откровено за секса и любовта, когато той е много, много висок

Вагинален масаж за здраве и по-добър секс

Играй си с дупето, не със сърцето ми

Секс на инат

Секс рекорди

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти