Билката, която ви гарантира сексуално щастие

Билката епимедиум, позната още като „разгонен козел“, е сред най-популярните стимуланти за повишаване на сексуалната потентност и либидо.

Необичайните пречки на женския оргазъм >>>

Eпимедиумът е познат от хиляди години в Китай, където се е използвал като ефективно средство за лечение на еректилна дисфункция и понижено сексуално либидо.

Билката съдържа веществото икарин, което помага за разширяването на кръвоносните съдове. Така тя увеличава притока на кръв и подобрява сексуалната функция, подобно на някои лекарства, използвани при еректилна дисфункция.

"Разгоненият козел" съдържа също фитоестрогени – химикали, които действат донякъде като хормона естроген. Поради тези причини билката е позната и като „натуралната виагра“.  

билка
Снимка: iStock

5-те секс закона на всяка истинска жена >>>

Освен като афродизиак, епимедиумът се използва при болка в колената, кръста и ставите по гърба. В допълнение билката подобрява костната плътност и мускулите.

Все пак съветите на специалистите са да се консултирате с лекар, преди да опитате добавката, защото дозата и продължителността на използването ѝ трябва да бъдат съобразени с индивидуалните ви нужди. 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти