Тайните на истинската жена

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

1. Тя е търпелива и не гони щастието, мъжете, късмета – тя "плува" в живота с удоволствие и привлича.

Истинската жена вярва в себе си и в това, че всичко се случава в правилното време за нея. Тя не бяга от никого и не гони нищо. Тя събира енергия и постоянно увеличава своята вътрешна вибрация. Затова привлича в живота си всичко, което пожелае, без особени усилия.

2. Тя се отнася с достойнство и почит към факта, че е жена!

Тя знае, че да бъдеш жена, е заслужен подарък от вселената и с удоволствие подчертава своята женственост, красота, нежност и грация.

3.Тя следва своето темпо и своя ритъм.

Тя не бърза. Суетата е непозната дума за нея. Спокойна, уважаваща достойнството си, винаги идва навреме и планира нещата в комфортен за нея ритъм. Тя не прави безполезни действия и преди да направи нещо, се запитва дали наистина го иска. Тя е свързана със своите чувства и усещания.

4. Тя слага себе си на първо място.

Това не означава, че е егоист и не се интересува за другите. Тя обича другите, но за нея нейният собствен живот е приоритет. Тя пази своите ценности и дава енергия и времето си за неща, които са наистина важни за нея. Усеща кога е правилният момент да каже "да" или "не" и не се опитва да угажда на никого.

5. Тя не се стреми да бъде добро момиче, харесвано от всички.

Тя е наясно, че това е невъзможно и безсмислено. Тя живее по неин стандарт, дори и другите да не го харесват. Работи върху себе си, но никога не го прави, за да бъде призната или харесвана от някого.

Тя прави всичко в името на любовта към себе си.

6. Истинската жена е сексуална и умее да го показва.

Тя не изпитва чувство на вина, срам или страх заради това, че има сексуални желания. Умее да ги показва много фино, красиво и едновременно честно на партньора си. Тя се наслаждава на интимността си с него.

7. Тя уважава мъжете.

Тя знае, че мъжете са прекрасни, любящи и грижовни. Тя им позволява да показват своята любов към нея. Тя с удоволствие им се възхищава, дава им внимание, радост, красиви моменти, нежност, доверие и приемане.

8. Тя не се бори с трудностите, защото не ги привлича.

Или дори и да попадне в затруднение, тя го заобикаля нежно и с любов.

Тя оставя мъжете да се борят, а тя се справя по женски. Ако има нужда от закрила, ще помоли мъжете да я защитят и да й помогнат. Тя се учи от своите грешки с благодарност и мъдрост. Вижда поведението си отстрани - как сама създава проблеми в живота си.

9. Тя умее да бъде сама и да се наслаждава на това.

Понякога жената има нужда да остане за малко сама и в такива моменти тя се грижи за увеличаването на вибрацията си и за събирането на своята разпръсната енергия.

10. Тя обича своята възраст.

Истинската жена не се притеснява от рождената си дата. Тя знае, че всяка възраст има своите предимства и се радва на това. С уважение се отнася към всяка година от нейния живот

Обичам прекрасните жени, които винаги са истински!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти