Да бъдеш жена

Катето Евро
Снимка: Личен архив

Катето Евро

Трудно е в днешно време да бъдеш жена. Не живея с представата, че мъжете трябва да са кавалери и джентълмени. Сами по себе си тези две думи дори не са български.

Но всяка жена има нужда да бъда обгрижвана и уважавана.

С времето разбрах, че в тези дни жената трябва да разчита преди всичко на себе си. Българската жена по подразбиране е преди всичко майка и домакиня. Ако мъжът до нея я приема за нещо повече, това си е шестица от тотото.

Не се оплаквам. Справям се с живота. Последователна съм в своите намерения и действия.

Жените трябва да блестят. Те не само трябва да изглеждат добре. Те трябва да се чувстват добре, защото красотата отвътре винаги личи и отвън.

Разминавам се с много жени, които не губят способност да обичат. В тези времена това е достойно и би трябвало да предизвиква респект.

Не че мъжете не обичат. Просто е нужно едно съвсем малко усилие, за да направят жените до тях щастливи. Благодарността винаги се отплаща. А и всяка женска усмивка краси самите тях.

Мъже, жените са вашето вдъхновение. Припомнете си го и вие самите ще се усмихвате неволно, когато до вас са жените, които ви се отдават с цялата си любов. Не бъдете кавалери и джентълмени. Бъдете просто повече уважителни.

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти