Да намериш истински джентълмен: Съветите за любовни срещи на един французин

d
Снимка: iStock

Френският съпруг на една жена завладя интернет със своите съвети за любовта и взаимоотношенията. Той сподели 12 примера за мъжко поведение, за които всички жени трябва да внимават на първи срещи, ако искат да бъдат с „елегантни“ мъже и джентълмени. Французинът, известен в социалните мрежи като @lefrenchhusband дава насоки на дамите кога да теглят чертата и да продължат напред.

Той е щастливо женен и редовно споделя своите съвети за „правилното“ отношение към жените.

Няколко от тактиките му включват това да се убедите, че мъжът е решителен и избира ресторанта, че е точен и ви задава много въпроси за вас самите. 

„Ако те попита: „Къде да отидем? Какъв ресторант да избера?“ без да се справи сам с резервацията, продължете напред“, казва той.

„Ако има някакво колебание дали да плати сметката или предлага да си я разделите – преминете към следващия.“

Французинът изброи още черти, за които да се оглеждате.

„Той не трябва да закъснява, не трябва да говори само за себе си, без да пита за теб, и трябва винаги да ти предлага най-доброто място на масата с най-хубавата гледка, ако е истински джентълмен."

„Вечер навън без комплимент е като шампанско без мехурчета.“

Съпругът също изброи няколко точки от етикета и обясни, че мъжът никога не трябва да поръчва храна преди дамата да го е направила и винаги трябва да допълва чашата ѝ с вино или вода.

@lefrenchhusband He said you need more dating tips in a restaurant: when you can say next. #frenchhusband #paris #french #frenchwayoflife #datingadvice #datingtips #lovers #love #findlove #frenchlovers #luxury #hermes #chanel #beverlyhills #next #restaurant #90210 #fypシ ♬ original sound - Lefrenchhusband

„Той не трябва да флиртува със сервитьорката или дори да я гледа с мили очи."

„Той също трябва да ви предложи първата филийка хляб и да я намаже с масло за вас“, казва французинът.

Накрая той добавя: „Елегантният мъж винаги трябва да има предложение за следващата ви среща.“

@lefrenchhusband Well, I guess it means don’t settle and don’t hesitate to say next. #frenchhusband #paris #frenchwayoflife #datingadvice #datingtips #lovers #love #findlove #findlove #frenchlovers #luxury #hermes #chanel #beverlyhills #next #90210 #losangeles #fypシ ♬ original sound - Lefrenchhusband

Някои жени се съгласяват със списъка на френския съпруг. „Да, намажи хляба ми с масло! Допълни ми чашата за вино! Направи ми комплимент! Истински джентълмен. Рицарството се нуждае от завръщане, защото е на животоподдържаща апаратура!", пише една дама в коментарите.

„Амин! Намерих съпруга си на номер 42 с всички тези критерии. Те са там!“, написа шеговито друга.

Други жени обаче твърдят, че стандартите са твърде високи. „В това има много токсична моногамия“, казва една жена. „Ако си сигурен в това кой си, не е нужно да се опитваш толкова много, за да впечатлиш една дама“, пише друга.

А вие как мислите?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти