Дрескод за първа среща: 5 прости правила, за да не бъде последната ви

Самата концепция за „дрескод за първа среща“ може да изглежда смешна. В крайна сметка не става въпрос за нова работа, церемония по връчване на Нобелова награда или официална вечеря с кралското семейство. Въпреки това, според психолозите, срещите с всяка година все повече приличат на интервю, особено за тези в началото на трийсетте. 

Първата среща понякога може да бъде и последна. В края ѝ двамата решават дали искат да се видят отново или не. Добре е, ако желанията съвпадат. И тук възниква напълно логичен въпрос: струва ли си да хвърляме прах в очите на човека срещу нас? 

Всеки нормален човек отива на среща, очаквайки ако не прекрасни чувства и магия, то поне приятно прекарване. Също така не бива да забравяме, че всяка връзка, особено нова, изисква усилия и от двете страни. Ако една жена или мъж не са се погрижили достатъчно за външния си вид преди първата среща, това показва или липса на интерес към себе си и потенциалния обект на любов, или открито нежелание да се инвестира какъвто и да е ресурс в тази връзка. 

Ако вие сте от хората, които определено ги е грижа как ще изглеждат в този момент, то съветите в нашата галерия ще ви бъдат от помощ.  

5 правила за успешна визия на първа среща

          

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти