Обичам те по погрешка

Обичам те по погрешка
Снимка: netinfo

Оказва се, че баналната фраза "Обичам те" все още върши работа и замрежва съзнанието на болшинството от жените, но не бързайте да се радвате, защото според анкета, проведена от британското издание на списание "Гламър" (Glamour), почти 50% от мъжете изричат тези две думи случайно или с някаква задна мисъл.

Най-често силният пол е готов да "заобича", когото и да било след две, три питиета или щом егото му за плътски удоволствия закрещи с всички сили.

В изследването са участвали над 1000 мъже, като 56 на 100 споделили, че казват въпросното ласкателство, без изобщо да чувстват нищо към отсрещната страна, а други 23% трябва добре да се почерпят, за да им дойде музата за любовни обяснения.

Близо една втора пък биха повторили многократно рефрена "Обичам те" и то от раз само и само, за да получат така бленуваната доза секс.

Подобен тип проучвания "Гламър" прави от 1995-та насам, като тенденцията показва, че по принцип мъжкото съсловие е по-склонно да изразява романтичните си мисли на глас, а 68% от тях държат да имат сериозни взаимоотношения със срещуположния пол.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти