Няколко причини да изхвърлите бившия от леглото си

Никакъв секс с бивши
Снимка: netinfo

Отношенията между бивши често са усложнени. Уж сте се разделили като приятели, но нещо още ви гложди.

Със сигурност ви се е случвало връзката ви вече да се е разпаднала, но срещите за секс да продължават. Не винаги обаче това води до нещо добро - единият от двамата може да таи надежда, че ще се съберат отново или да си мисли, че още са заедно, докато другият просто задоволява нуждата си от интимност и ласки, докато си намери нов партньор.

Както и да е, при положение, че вече веднъж (или няколко пъти) сте обявявали край на връзката ви, трябва да превъзмогнете бившия и да поемете смело напред към срещите си с нови хора.

Много важно в случая е самовнушението - не се обсебвайте от фикс идеята, че не може да го пуснете да си отиде. Ако наистина държи на вас и ви обича, няма да иска да ви изостави.

Разбира се, можем да изброим още няколко причини защо е добре да приключите със секс срещите с бившия. И ето някои от тях:

Първо - има толкова много други риби в морето, така да се каже, защо да се заседявате при стария, добре познат сом. Той вече с нищо ново не може да ви изненада, всичко е добре познатото старо.

Второ - за да откриете нов партньор, трябва да сте изхвърлили всичко старо, в случая - бившия. Освободете сърцето, ума и леглото си и не се затормозявайте с минали неща.

Трето - постоянно си повтаряте "Трябва да престанем с това!", но всичко остава само на думи. Не усложнявайте повече живота си с чудения "ама сега заедно ли сме, не сме ли..."

Четвърто - представете си колко зле ще се чувствате, когато в един момент приятните секс срещи приключат, тъй като той си е намерил нова девойка, пред която да показва любовта и възможностите си? Няма ли да се чувствате ужасно зле, по-зле и от самата официална раздяла?

Може още да се изброява, но няма смисъл. Оставете миналото си извън спалнята, колкото и да ви се моли да го приютите, и дори да ви се наложи да останете известно време сама, това не е повод за отчайване! Има достатъчно много неща, с които да се забавлявате и да си запълвате времето, а що се отнася до секса - винаги може да си намерите нов материал за изследване, а не дъвканото и предъвквано старо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти