Мадона разкри 5-те прости правила, които иска децата ѝ да спазват

мадона
Снимка: Getty

Децата на поп дивата Мадона вече може и да са пораснали, но певицата все още иска те да спазват нейните „домашни правила“. Тези правила обаче не са нищо подобно на "измий чиниите" и "оправи си стаята", а са далеч по-приятни. 

В последната си история в Instagram 64-годишната певица сподели своя снимка с черна табелка, на която са изписани пет прости правила за домакинството, които иска всички деца в дома ѝ да спазват.

ф
Снимка: Инстаграм

Краткият списък на кралицата на попа включва положителните послания "усмихвай се", "бъди щастлив", "слушай останалите", "бъди мил" и "бъди доволен от това, което имаш".

Певицата реши да не пише нищо към публикацията си и да остави знакът с петте правила да говори сам за себе си. 

Мадона е майка на четири дъщери и двама сина. Най-голямото ѝ дете е дъщеря ѝ Лурдес Леон, на 26 години. Баща на Лурдес е фитнес треньорта на Мадона, Карлос Леон, с когото тя излизаше през 90-те. Второто ѝ дете е синът ѝ от режисьора Гай Ричи – Роко Ричи, на 22 години. Мадона беше женена за Ричи в продължение на осем години, преди да се разделят през 2008 г. По-късно Мадона осинови сина си Дейвид Банда (на 17) и трите си дъщери - Мърси Джеймс (на 17) и близначките Стеле и Естер Чиконе, и двете на 10 години.

Мадона на наградите "Грами" 2023

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти