Лана Дел Рей ще се омъжва! Вижте кой е тайнственият мъж до нея

лана дел рей
Снимка: Getty

Лана Дел Рей, която в последните години води все по-отдалечен от медиите живот, е на път да направи голяма житейска крачка. Певицата с ангелски глас се е сгодила за приятеля си Евън Уиникър, който работи като управляващ партньор в медийната компания Range Media, съобщи Billboard. 

Двамата до голяма степен се стараят да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите, така че не е сигурно кога точно са започнали да се срещат. Дел Рей и Уиникър бяха забелязани заедно публично многократно през последните няколко месеца, включително в Малибу през септември и докато вечеряха в ресторант в Сан Бернардино по-рано този месец, според Billboard.

Преди това Дел Рей беше обвързана с музиканта Джак Донохю.

Дел Рей и Уиникър са много добри в това да пазят връзката си от любопитството на феновете и медиите. И двамата са утвърдени имена в музикалната индустрия и е възможно да са се запознали именно заради това. 

Преди да стане мениджър, Уиникър се e занимавал с музика. Свирил е в инди рок групата Steel Train заедно с известния музикален продуцент Джак Антоноф.

Междувременно Дел Рей издаде деветия си студиен албум, "Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd", по-рано този месец.

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти