Как да й предложа брак? (имайте предвид, че тя чете това)

двойка годеж любов
Снимка: Istock

Без изобщо да подозира, за edna от вас този текст ще бъде особено специален. Коя е тя обаче, знам само аз. А кой/коя съм аз – запазвам тази информация за себе си, за да не развалим изненадата. Име едно единствено нещо, в което нямам съмнение – момичето в момента чете този текст, така че като нищо това да си именно ти. 

И така, гаджето на въпросната ми се обади доста притеснен.

- Моля ти се това, което ще ти кажа, да си остане между нас..
- Кажи бе, какво става? Кого ще ровим? Не ме притеснявай така!
- Ами, мисля, че дойде моментът.
- Кой момент, бе, човеко?
- Ами, онзи, с Крàчката.
- Коя крачка?
- Ами, дето се предл…
- Аааааа! Онова, дето падаш на коляно ли? 
- Да.
- С кутийката?
- Да.
- Дето, като я отвориш вътре има 6 заплати?
- А, баш. Ти майка, ти баща, помагай, давай идеи, че съм много притеснен…

двойка годеж любов
Снимка: Istock

Когато затворихме телефона, започнах да мисля. Първоначално в главата ми нахлуха всички банални предложения за брак – например гениалното да предложиш брак в Париж. На Айфеловата кула. Другото любимо е пръстенът да бъде пуснат в чашата с вино или да е напъхан в десерта. 

Като много знам, да предложа нещо по-оригинално, ще си кажете вие. Ами, ето… Веднага давам пример с мой близък приятел, който заведе приятелката си на остров. Дотук банално. НО! В главата му била единствено идеята, че ще предложи брак. Как точно обаче – нямал никаква представа. Когато след следобедната им разходка, бъдещата му жена влязла да се къпе, нашият човек, решен, че моментът е настъпил, започнал да крои план с подръчни средства.

Взел назаем дворната маса, два стола и покривка от съседите им по къща, взел няколко свежи продукта от магазина, който също бил наблизо и беж към плажа. Подредил всичко и се върнал до вилата. Там хората явно не крадат маси с храна, които никой не наблюдава, защото след като двамата се върнали, всичко било така, както е оставено – готово за романтика. Вечерята приключила и двамата тръгнали на плажна разходка по скалистата ивица, която като по поръчка била осветена от напускащото слънце. 

двойка годеж любов
Снимка: Istock

Това, което не ви казах е, че преди да се върне в къщата, за да вземе жена си, моят изключително адаптивен към всякакви ситуации приятел, съзрял в скалите начина, по който да предложи да своята любима. Събрал няколко гладки камъка, на които нарисувал стрелкички. Откъде е имал флумастер ли? Казах ви, че е адаптивен…Познайте какво било скрито в скалата, към която сочел последният камък … Воала. Пръстенът. Е, как да не кажеш „да“? Сега ще си имат детенце, да им е живо и здраво. 

И докато пиша това се разчувствам искрено – първо, защото нещо много яко предстои на моята приятелка и второ, защото се чувствам абсолютно безпомощен да дам каквато и да е оригинална идея на приятеля й за голямото нещо, което му предстои да направи.

Понеже обаче познавам този-онзи, успях да се добера до Edna.bg, за да направя и вас част от плана. Дайте идея на момчето – кое, според вас, е най-вълнуващото предложение за брак? Ще е голям цирк, ако някоя от вас предложи нещо, което после тъпкано да й се върне. А когато всичко приключи, да се надяваме, с „да“, ще предоставя контактите на човека с най-готино предложение на младоженците, за да ви поканят на сватбата да пиете по едно вино за тяхно здраве!

Предложенията може да изпращате във формата за обратна връзка на сайта. Благодаря!

двойка годеж любов
Снимка: Istock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти