Къде ми е вътрешната секс-богиня и как да я събудя?

Велина Томова

Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А след раждането на дете – още повече.

Предпочитаме удобното долнище вкъщи, обезкосмяваме си краката само за годишнината или за среща на випуска и се гримираме на празник.

Колкото повече време минава от началото на любовта, толкова по-немърливи ставаме към нея. И към самите себе си.

8-те забранени храни преди секс

Съвсем нормално е. Грижата за себе си изисква определено усилие и време, които решаваме да си спестим, веднъж задомили се.

А когато и децата се появяват в уравнението, свършва не само желанието, но и времето да си обръщаме внимание.

Това, разбира се, не става изведнъж.

Но ако обърнете поглед назад, ще видите как с времето спряхте да внимавате за все повече и повече елементи от външния си вид и от поведението си, с които първоначално впечатлихте половинката си.

И като върнете погледа си отново в настоящето, с неудоволствие ще откриете, че сте влезли в категорията „скучна домакиня“ без изобщо да сте имали такова намерение.

А после ни съветват да откриваме и да общуваме с „вътрешната си секс-богиня“. Ами че тя си тръгна не отдавна, отчаяна от липсaта на всякакъв ентусиазъм по въпроса със секса, привличането и семейните удоволствия.

8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да правите секс

Няма страшно, решени сме да си я върнем обратно, не е трудно, стига да последвате тези няколко просто съветчета. А какво ще се случи като си я върнете, ще разберете в края на статията.

И така, ето как да върнете вътрешната си секс-богиня:

1. Сменете долнището на анцуга с клинче. Също толкова удобно е за домашна дреха, но е мнооого по-секси.

2. Винаги се лакирайте. Може и с безцветен лак, може и на къси нокти, но поддържайте ръцете си красиви. Другия вариант е да ходите веднъж на две седмици да ви слагат гел-лак, който издържа много. И не говорим за рисунки, а за хубав, нормален, красив маникюр.

жена секси секс
Снимка: Thinkstock

3. Преобличайте се пред мъжа си. Бавно. Сутрин можете да му правите обратен стриптийз – т.е да се обличате (вместо да се събличате) бавно. Самите вие ще се наслаждавате на гледката на тялото си повече, ако не бързате да нахлузите едновременно панталона и блузата, без да забравяме сутиена.

4. Спете голи. Да, зима е, но в името на връщането на сексуалната богиня ще стоплите спалнята си повече. А и ви обещаваме, че и мъжът ви ще се погрижи да ви е топло. Дори да сте сами, усещането на голото тяло между чаршафите е далеч по-възбуждащо и женствено от ластика на пижамата, пристегнал ви през корема.

Ако наистина ви е много студено (ще ви разберем), легнете си голи, а 20 минути по-късно, когато вътрешната ви богиня е вече доволна, се облечете както ви е удобно. Но не очаквайте чудеса, ако се появите в спалнята с пижама и топли хавлиени чорапи.

5. Не забравяйте собствените си интереси в името на мъжа до вас. Жените сме склонни да се лепваме за хората, които обичаме, и да искаме от тях да ни обръщат безкрайно внимание. Така не е интересно. Това, което ви различава от останалите, са личните ви интереси – музиката, която слушате, книгите, които четете. Не ги забравяйте.

жена секси
Снимка: Thinkstock

6. Целувайте мъжа си всеки път сякаш е за първи път. Дори да ви е омръзнал. Всеки път виждайте в него човека, в когото се влюбихте.

7. Гледайте заедно секси филми. Не е нужно да е директно порно, прекалено откровено е. Но в последно време не можем да се оплачем от голям избор на всякакви филми, в които взаимоотношенията са повече от горещи.

14-те най-добри секс съвета на всички времена

И както ви обещахме, ето какво ще ви се случи, ако успеете отново да върнете върнете вътрешната си секс-богиня.

Ще се успокоите вътрешно. Ще си спомните, че сте красиви. Че не сте само майки, домакини и служители, а и истински, харесвани жени.

жена секси
Снимка: Thinkstock

Ще се върне желанието ви за забавление. Не само в леглото, за него ще говорим след малко, но и изобщо. Радостта от живота не може да се усети, ако не се чувстваш добре в собствената си кожа.

Семейният ви живот ще се освежи. И да, ще се преоткриете с половинката си.

Ще си спомните, че сте заедно не само, за да изхраните и облечете децата си, а и защото се харесвате – вие лично, като хора

12 причини да правим секс всеки ден

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти