Обсебващите жени потискат либидото на мъжа

Кутсузлия в секса
Снимка: netinfo

Оказва се, че жените, ограничаващи достъпа до приятелския кръг на партньорите си, могат да повлияят негативно върху сексуалния им апетит и самочувствие.

Проучване на университета в Корнел, щата Ню Йорк показва, че представителите на силния пол, които не отделят достатъчно внимание на приятелите си, често се чувстват пренебрегнати и непривлекателни за своите половинки.

Заради този факт започват и смущения в ерекцията, като близо 25 процента от близо 3000-те запитани мъже са имали подобен физически проблем.

"Мъжете, които не общуват пълноценно с другарите си много по-трудно достигат до ерекция и оргазъм", разкрива Бенджамин Корнуел, един от експертите, участвали в изследването.

Учените също са на мнение, че дамите не бива да следват навсякъде своите партньори, а да им оставят свободно пространство и време, в което те да не присъстват.

Анкетата разкрива, че не са редки и случаите, когато жените напълно поемат контрола над социалния живот на своите мъже и даже те самите се виждат по-често с неговите познати отколкото той с тях.

"Това монополизиращо поведение на нежния пол още повече ограничава мъжката независимост и проблемите в леглото, породени от тази закономерност, никак не закъсняват", допълва Корнуел.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти