Какво разпалва страстите?

Какво разпалва страстите?
Снимка: Thinkstock

Свалянето на килограми и парична печалба са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките. 

Това установи британско допитване.

За сметка на това мъжете са най-склонни за забавление в спалнята след нощ навън с приятели, свежи чаршафи и гореща вана.

Допитването сред повече от 2000 британци от марката Mecca показва, че 60 на сто от жените биха приели секс след парична печалба.

А над половината от представителите на силния пол (52%) биха се съгласили да пуснат половинката си да поиграе бинго, ако това ще означава, че ще се завърне у дома "в настроение". 28 на сто заявили, че се връщат в семейното огнище след вечер навън с надеждата да съблазнят партньорката си.

Изненадващо "почистването на къщата" също попада в топ десет на мъжете наред с карането на спортна кола и победата на любимия им отбор.

Спечелване на Световната купа по футбол от английския тим е събитието, което би довело да най-много секс в страната, установи още допитването.

Психоложката Трейси Кокс, експерт по връзките и езика на тялото, заяви, че печалбата предизвиква повишаване на адреналина, което прави хората по-възбудени.

"Печалбата е обща тема за двата пола, когато става дума за повишаване на сексуалното желание. Независимо дали става дума за спортен тим или за печалба в бинго зала, и двете осигуряват лична печалба, която поражда щастие.

Желанието за печалба е основен човешки инстинкт, то поддържа хората живи.

От съвременна гледна точка човек, който се състезава и печели, постига по-висок социален статут, обикновено разполага с повече пари, привлича повече партньори и се радва на по-висока позиция в йерархията на обществото", допълни тя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти