Какво биха избрали жените пред секса

Включи копчето
Снимка: Thinkstock

Шест пъти повече дами (39%) предпочитат да прекарат вечерта пред телевизора, а само 6 на сто биха избрали ласките под завивките, сочи ново международно изследване. Освен това четенето на книга, приготвянето на вечеря, разкрасяването и дори наваксването на изостанала работа от офиса заемат по-високо място в списъка с предпочитаните от жените дейности спрямо секса с партньора им.

Само една на десет представителки на нежния пол заявила, че не може да живее без секс спрямо една трета от мъжете, а една на пет жени допълва, че трудно би си представила своето съществуване без любимите си телевизионни предавания. От анкетираните 2000 жени една на всеки пет разкрила, че е отказвала предложение за излизане вечер, за да гледа телевизия, но пред приятелите си лъжливо обяснявала, че не може да се види с тях, защото има главоболие.

Също така 40% от дамите казали още, че предпочитат да проследят любимото си предаване по телевизията сами, за да могат напълно да се съсредоточат в сюжета, а 18% говорели с приятели, докато гледат телевизия, използвайки мобилен телефон или интернет.

Запитани на коя героиня от малкия екран биха искали да приличат, мнозинството дами посочили Рейчъл (изиграна от Дженифър Анистън) в сериала "Приятели".

"С приближаването на зимата не е изненадващо, че вечерта, прекарана у дома, е предпочитана. Изглежда, че примамливите нови сериали или шансът да гледат предаване, за което всички от обкръжението им говорят, побеждават излизането в студа или интимните преживявания", заявили експертите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти