Как да влияете на мъжа, за да получите каквото искате?

Как да влияете на мъжа, за да получите каквото искате?
Снимка: Thinkstock

* Днес решихме да ви припомним една статия, която смятаме, че е нужно да прочетете отново. Защото истинските мъже знаят какво правим, но го позволяват... само, ако е направено правилно от нас (бел.ред.)

Мъжете всъщност копнеят да ви дадат каквото искате, макар че никога няма да ви го кажат открито. Това, което те желаят, е да бъдат очаровани така, че да правят усилия за жената.

Ако подходите дипломатично, почти няма нещо, което мъжът да ви откаже. Но помнете, че за изпълнението на долуизброената стратегия се изисква търпение, постоянство и понякога овладяване на желанието ви да имате всичко тук, сега и веднага.

Последното са очаквания, характерни за децата, така че оставете детинското тропане с крак, за да се превърнете във възрастен човек и неустоима жена.

Думите са много мощен начин да влияем на другите, но не толкова думите са важни, колкото начина, по който ги казваме.

Например, ако кажете на някой мъж как точно искате да ви обича, да се грижи за вас, да ви третира и т.н., тогава... нали знаете, мъжете, такива каквито са, не обичат да им казвате какво да правят.

Особено пък как да ви обичат и да се грижат за вас. Затова е добре съзнателно да "бомбардирате" ума му с думи, които го насърчават да се отнася добре към вас, без директно да му диктуват това.

Често препоръчвам на клиентките си, които са сингъл и активно се срещат с мъже, да използват една от любимите ми фрази: "Животът е крехко нещо, бъди внимателен с мен!" След три-четири подобни случки, вече само трябва да започнат: "Животът е крехко нещо..." и мъжете сами добавят: "Бъди внимателен с мен!" 

Още от първата среща мъжете запомнят тези думи и всеки от тях се старае да бъде внимателен с жената. Дамата, която го казва, прави тази фраза нещо като своя запазена марка.

Ако някой мъж започне да приема любовта ѝ, сякаш му се полага, жената просто казва: „Животът е крехко нещо...” и той веднага отговяря: „Знам, трябва да бъда внимателен”, или "Ясно, тази жена тук има нужда от внимание" , или "Ооо, значи сега не съм внимателен!"

Това е интересен начин да провокирате размисъл и да докоснете нечие сърце. За разлика от другите подходи да си "искате своето", които създават разногласия и стрес, този оставя мъжа свободен, защото той разбира, че върху него не се оказва натиск – затова няма нужда да става подозрителен, недоверчив и да се настройва за конфликт.

Неговото решение да участва в отношенията се основава на собствения му избор, а не на манипулация и контрол.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти