Как да спечелите уважението на един мъж?

Как да спечелите уважението на един мъж?
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Мъжете винаги са изглеждали като истинска загадка за жените. Навсякъде е пълно със съвети как да ги заинтригуваме и впечатлим, но почти никъде не се говори за едно много важно взаимоотношение между мъжете и жените - уважението.

Мъжете трябва да уважават жената до тях, както и ние трябва да уважаваме, подкрепяме и разбираме половинката си. Но как се печели уважението на един мъж? Днес ви предлагаме да разберете.

Не бъдете девойката в беда

Не бива да се превръщате в мъченица, за да се харесате на мъжете, а напротив. Мъжът уважава много повече жена, която може да се справи сама с проблемите си, а не такава, която го вика само, когато има нужда от помощ.

Не се променяйте заради него

Не твърдете, че харесвате нещо, защото знаете, че той го харесва. Дръжте на себе си, на своето мнение, на своите вкусове, на своите виждания за живота. Нищо не печели уважението така, както жена, която е себе си.

Не искайте съвет просто така

Ако отидете при мъж с искане за помощ или съвет, наистина трябва да сте готови този човек да ви помогне. Мъжете приемат нещата толкова буквално и ще искат да разрешат грижите ви. Но ако просто искате да си помрънкате, отидете при някоя приятелка.

Интересувайте се от него

Признайте си, че понякога приемате мъжа до вас за даденост и забравяте да питате как е минал денят му и дали нещо го тревожи. Покажете, че ви пука. Дайте му пространство, ако има нужда от това. Отнасяйте се с него така, както искате той да се отнася с вас.

Мъжете обичат независими жени, а не принцеси

Времената се менят. Жените отдавна не са беззащитни принцеси, а мъжете вече не са принцове на бели коне. Ето защо ние не търсим безстрашни герои, а мъже, които да ни разбират и обичат. Те пък не искат принцеси, а независими и силни жени.

Прочетете още:

Какво да правим ако той е изтрещял?

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Мъжете са като задници - всички имаме по един

Голямата любов не съществува

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти