Как да разкараш гаджето за 10 дни

мъж цветя връзка гаджета
Снимка: iStock

"Как да разкараш гаджето за 10 дни"... Ако сте любители на седмото изкуство тези шокиращи думи ви звучат някак познато, нали? Това е заглавието на една романтична комедия с участието на Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън от 2003 г.

Моя милост гледа за пръв път филма това лято. Toй не е излишно сладникав и всъщност съдържа щипка полезен реализъм (въпреки че не виждам как подобна ситуация би се разиграла в реалния живот, без да приключи много бързо).

Сюжетът е горе-долу следният: младата и амбициозна журналистка Анди решава да започне връзка със случаен мъж, защото е обещала на главната редакторка, че ще напише статия за всичко, което жените НЕ трябва да правят в любовните взаимоотношения. Тя трябва да се държи по най-безумния, отблъскващ и неадекватен начин с този мъж, като крайната цел е авантюрата им да приключи в рамките на точно 10 дни.

Нейната "жертва" е младият и също толкова амбициозен Бенджамин - изпълнителен директор в рекламна агенция. Само че Анди не подозира, че нейният избраник се е обзаложил, че може да накара случайна жена да се влюби до уши в него само за 10 дена, а наградата е апетитна сделка с важен клиент. И така двамата се впускат в игра на котка и мишка - жената се държи ужасно, за да отблъсне мъжа, а мъжът понася стоически всичко и ѝ сваля звезди от небето. Всичко това води до край, достоен за романтична комедия, който няма да ви издаваме, в случай, че още не сте гледали филма. 

Филмът неминуемо породи у мен някои размисли за любовните отношения между мъжете и жените. Знаем, че комедията е най-доброто огледало, в което се отразяват човешките грешки и недостатъци, в това число и тези в любовта.

Макар че са доста хиперболизирани и са плод на творческо въображение, безумните постъпки на главния женски образ във филма не са толкова далеч от реалността. Вероятно си правила тези грешки в началото на една нова връзка, затова днешната статия е тук, за да помогне да не ги правиш никога повече. 

Ето кои са нещата, които ще ти гаранират, че ще разкараш новото си гадже за 10 дни или иначе казано - какво ще го отблъсне завинаги от теб и ще го накара да изтрие номера ти:

Как да разкараш гаджето за 10 дни

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти