Как да преживееш Свети Валентин, когато си необвързана

v
Снимка: Thinkstock

Да, Свети Валентин е отново тук. Един толкова противоречив празник - харесван от едни и мразен от други.

Едва ли ни трябва само един ден в годината, който да е посветен на любовта. Тя трябва да бъде показвана ежедневно с всичко онези малки жестове, които казват "Обичам те" без никакви думи.

Свети Валентин е празникът на влюбените и хората смятат, че имат право да го честват само, когато имат половинка до себе си, но това изобщо не е така.

v
Снимка: Thinkstock

Ако си необвързана на този 14-ти февруари далеч не означава, че трябва да бъдеш тъжна, да потънеш в самосъжаление, да гледаш сама романтични филми в компанията на купа със сладолед и 3,4 шоколада.

Ето няколко идеи, които ще превърнат необвързания Свети Валентин в страхотно забавление!

Излез с момичетата

Не ти трябва мъж, за да излезеш навън на 14-ти февруари. Събери най-добрите си приятелки, нагласете се и си направете женска вечер. Навън в някой клуб, любим ресторант или пък дискотека - опциите са много, а доброто прекарване е гарантирано.

v
Снимка: Thinkstock

Замини на пътешествие

Отиди на някое непознато място за Деня на влюбените. Може да е друг град, а защо не е и друга държава (ако се чувстваш достатъчно смела). С приятелките ти може да си организирате мини бягство от реалността, което ще помните винаги.

v
Снимка: Thinkstock

Направи нещо щуро

Скок с бънджи? Урок по танци на пилон? Може да избираш между десетки преживявания, които са на ръка разстояние и ще вдигнат адреналина ти на макс.

v
Снимка: Thinkstock

Поглези се

Отдели вечерта на разкрасителни процедури. Отиди на маникюр, фризьор или козметик. Може да посетиш някой СПА център с приятелките си

v
Снимка: Thinkstock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти