Фетишите, които са по-често срещани, отколкото мислите

Терминът „фетиш“ може да предизвиква образи на черни костюми и сложни сексуални приспособления, но вие може би вече имате интерес към някои от най-разпространените примери.

Това, което определя един фетиш, не е толкова каква е дейността или обектът на желание, колкото ролята, която той играе в нечий живот. Oбикновено е поведение, без което някой не може да се възбуди сексуално. Фетишът може да бъде и термин, който хората използват, за да опишат сексуална възбуда, която се свързва с типично несексуален обект.

Разбира се, не е нужно да имаме фетиш, за да се възбудим от нестандартни сексуални практики. Това е т.нар „kink“: ако фетишът е основното ястие, то „kink“ е като хубава подправка, без която можем, но обогатява цялото преживяване.

Проучванията показват, че може би половината от населението се интересува от сексуални дейности извън „нормата“, така че ако искате да опитате някое от следните неща, можете да бъдете сигурни, че не сте сами. И разбира се, при всеки вид секс, независимо от естеството му, трябва да има ентусиазирано съгласие от всички страни.

Готови ли сте да се потопите? Ето някои от най-разпространените фетиши.

Ти или някой, когото познаваш, има един от тези фетиши

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти